Jednohubky v japonském stylu - tuňákové

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Fairin

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme vařit vejce natvrdo. Mezitím připravíme tuňákový salát: kousky tuňáka z konzervy slejeme, rozmělníme vidličkou, smícháme s lžící majonézy nebo zakysané smetany a citronovou šťávou a kůrou podle chuti. Přidáme jablko rozkrájené na drobné kostičky, lehce promícháme a necháme v chladu odležet.
2
Umyjeme listy salátu a několik stonků pažitky, které budeme potřebovat k servírování. Salát můžeme pokapat libovolnou marinádou. Uvařená vychladlá vejce nakrájíme na tenké plátky.
3
Do malých porcelánových nebo skleněných mističek klademe kousky salátu, na ně plátek vajíčka, kupičku tuňákového salátu a ozdobíme kousky pažitky v japonském stylu (viz obrázek).

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: