Kapustová polévka z hovězího vývaru doplněná nezbytnou klobáskou. Báječně si na ní pochutnáte a přitom je natolik vydatná, že vás zasytí jako plnohodnotný hlavní chod.
RADA: Jak na poctivý domácí vývar
RADA: Tipy na polévky, které zaženou i ten největší hlad
Kapustové hamburgery s rajčatovou…
Hovězí vývar
Kapustové drny z pánve
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Ananasová pohádka
Studená cuketová polévka se dvěma…
Špagety alla puttanesca
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou
Salát s rukolou a olivami
Hřibová čalamáda tety Liduš
Bramborový guláš s hlívou
Špenátový kuskus
Mrkvovo-mandlové cupcakes s batátovým…
Domácí těstoviny
Omáčka z pečených paprik
Flank steak s hráškem a fazolkami
Čokoládové suflé
Luštěninový salát s rukolovým pestem…
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pavlova s citronovým krémem