Portobello se špenátem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      hrst špenát
    • 200
      ml zakysaná smetana
    • 3
      lžíce strouhaný parmazán
    • 2
      stroužek česnek
    • 12
      ks žampiony portobello
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř drcený

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Baby špenát nasekejte nadrobno, promíchejte ho se zakysanou smetanou, parmazánem a podrceným česnekem. Směs dochuťte solí a pepřem a dobře promíchejte.

RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!

2
Žampiony očistěte a zbavte nožiček. Naplňte je špenátovou směsí, naskládejte do pekáče vymazaného olejem a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C na 5 minut.
3
Poté do každého portobellového hnízda rozklepněte jedno křepelčí vejce a dejte ještě na 5 minut dopéct. Podávejte s pečivem a jednoduchým salátem z čerstvého baby špenátu a olivového oleje.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: