Portobello s hermelínem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks čerstvé žampiony - steakové PORTOBELLO
    • 120
      g hermelín nebo Camembert
    • 30
      g vysočina nebo poličan, chorizo...
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka čerstvá
    • sůl
    • pepř celý
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nohy, které buď pokrájíme do směsi, kterou budeme plnit klobouky steakových žampionů, nebo je dáme upéct společně s naplněnými klobouky, případně použijeme do polévky.
2
Hermelín pokrájíme do misky, přidáme vejce, drobně pokrájený salám, osolíme, opepříme, promícháme a dle potřeby zahustíme strouhankou z ne zcela tvrdého pečiva (rohlík, toustový chléb...).
3
Připravenou směs rozdělíme do klobouků žampionů, ty dáme do máslem vymazané zapékací mísy, zaklopíme a v předehřáté troubě na 180 stupňů pečeme 20 minut. Pak odklopíme a dopečeme dozlatova.
4
Podáváme s bramborovou kaší, bramborem, toustem, zeleninovým salátem...
Zařazení: Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: