Kachní paštika

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kachní maso
    • 1
      lžíce sádlo
    • 250
      g kachní játra
    • 2
      lžíce brandy
    • muškátový oříšek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kachní maso pomelte v mlýnku na maso. Rozpalte pánev se sádlem, přidejte játra a 2 minuty je restujte. Přilijte brandy a nechte odpařit alkohol. Játra nechte zchladnout a pomelte je najemno.
2
Kachní maso a játra promíchejte, ochuťte čerstvě nastrouhaným muškátovým oříškem, solí a pepřem.
3
Paštika vydrží v ledničce 4 dny. Pokud ji chcete uchovávat delší dobu, naplňte jí skleničky s uzávěrem a 60 minut je sterilujte. Pak ji lze v temnu a chladu skladovat i několik měsíců.

RADA: Tipy na recepty z masa

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: