Vepřová kýta s červenýma fazolema

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: SvaťaChef

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájet na nudličky, přidat sůl, pepř, chilli, česnek, olej a promasírovat a nechat uležet. Rajčata bez "bubaku" zpařit, oloupat a rozmixovat. Celer nastrouhat nahrubo.
2
Na horkém tuku opéct maso, pak celer, zalít rozmixovanými rajčaty, přidat fazole. Když je třeba tak zahustit, dochutit dle vlastních potřeb.
3
Přílohu jsem já volil vařený brambor a čerstvou rukolu (rocket), zakápnutý olivovým olejem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • spejsek
    spejsek |

    15. 6. 2013 12:55

    Dnes jsem dělala. Nám chutnalo, Použila jsem krájená rajčata v plechovce, místi chilli jsem dala trochu adžiky. Nezahušťovala jsem.

  • El.Magios
    El.Magios |

    22. 10. 2012 14:36

    vynikající jídlo...dochutila jsem to trochou kvalitního kečupu a je to nepředstavitelná dobrota...díky

  • ivculastoki
    ivculastoki |

    4. 5. 2012 15:09

    No, tahá to za ucha (uši) ,ale bude to dobré,si myslím :-) :-) :-P

  • Ladia
    Ladia |

    4. 5. 2012 11:12

    A co třeba s červenými fazolemi O:-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: