Okoun na másle a kmínu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou rybu osolte, opepřete, posypte kmínem a osmažte na přepuštěném másle z obou stran dozlatova. Ke konci posypejte celým kmínem. Podávejte s bramborami.
2
NÁŠ TIP
3
Čím déle na něm zůstanou šupiny, tím hůře půjdou dolů. Takže čistěte hned a nejlépe škrabkou na ryby z rybářských potřeb, improvizujte pevným kuchyňským nožem na chléb.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Drcený kmín Kmín Máslo Okoun Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: