Okoun na másle a kmínu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks okoun
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • máslo přepuštěné
    • 1
      lžička kmín
    • brambory k podání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou rybu osolte, opepřete, posypte kmínem a osmažte na přepuštěném másle z obou stran dozlatova. Ke konci posypejte celým kmínem. Podávejte s bramborami.
2
NÁŠ TIP
3
Čím déle na něm zůstanou šupiny, tím hůře půjdou dolů. Takže čistěte hned a nejlépe škrabkou na ryby z rybářských potřeb, improvizujte pevným kuchyňským nožem na chléb.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.