Hovězí polévka s masem - dietní

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí maso vložíme do studené osolené vody a na velmi malém plaménku uvaříme doměkka. Čtvrt hodiny před koncem varu přidáme koření a zeleninu. Měkké maso a zeleninu vyjmeme nakrájíme na kostičky, vývar přecedíme, uvedeme do varu, ochutíme masoxem, přidáme maso, zeleninu a necháme přejít varem. Polévku posypeme drobně usekanou petrželkou a podáváme.
Použité ingredience v tomto receptu: Hovězí maso Masox Nové koření Pepř mletý Petrželka Sůl Voda Zelenina
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • HelenaPa
    HelenaPa |

    6. 12. 2012 13:16

    Zdá se mi zbytečné do hovězí polévky přidávat masox. Když hovězí, tak hovězí, jen z čerstvých surovin.

  • nerusa
    nerusa |

    6. 12. 2012 12:35

    S různými obměnami děláme často, je výborná.

  • buldrik
    buldrik |

    19. 7. 2011 21:31

    vyborna polevka

  • recepty73
    recepty73 |

    17. 11. 2010 15:56

    Klasika-přidávám domácí nudle :-).

  • Ladia
    Ladia |

    23. 10. 2010 10:26

    Při dietním režimu se doporučuje používat zdravější variantu a to bujón Würzl. Je bez glutamátu, cholesterolu a 100 ml má pouze 4 kcal a 0,2 g tuku. 8-)

  • recepty73
    recepty73 |

    23. 10. 2010 09:17

    Tohle je výborná polévka,ale přemýšlím :-\ ,jestli se ke slobo dietní,hodí slovo masox :-\ ....,nejsem dietolog ;-)