Poleva patří do chladna Ať už občas připravujete dort, plněné košíčky nebo jiné zákusky s čokoládovou polevou,… Celý článek
Jak uchovat mango Vynikající tropické ovoce s nezaměnitelnou aromatickou, sladkou, kořeněnou a navinulou chutí,… Celý článek
Méně tučné fritování Máte rádi ve friťáku smažené pokrmy, ať už jde o hranolky, řízky, obalovaný sýr, květák,… Celý článek
Ohřívání uzenin I když každodenní konzumace uzenin není příliš zdravá, kvalitní párek, špekáček nebo klobásku,… Celý článek
Jak na čirý vývar Česká kuchyně se bez něj neobejde. Silný vývar, ať už hovězí, kuřecí nebo zeleninový, je… Celý článek
Jak nemít při dělání palačinek všechno špinavé od Také míváte při pečení palačinek syrovým těstem pokapaný sporák a okraj pánve? Příště použijte… Celý článek
Jak oloupat kaštany? Taky tak milujete tu vůni a chuť pečených kaštanů? Nemusíte za ně utrácet majlant někde na… Celý článek
Jak na šťavnaté kuře s dokonalou kůrkou? Pečené kuře je klasika, kterou má každá rád. Navíc je úžasně variabilní. Vynikající je s… Celý článek