Plněné žampiony - rychlá mňamka

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: dexpre

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g žampiony
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks vejce
    • 4
      plátek plátkový sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očistíme hlavičky žampionů a odstraníme nožičky. Potom malou lžičkou vydlabeme vnitřek a dáme si ho stranou. Uděláme smaženici - cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji. Až pěkně zesklovatí, přidáme vydlabaný vnitřek, sůl a pepř (cca 1/2 lžičky). Chvilinku restujeme a pak přidáme vajíčka. Hotovou směsí naplníme hlavičky, podlijeme troškou vody a dáme cca na 15 min do trouby při 200 °C (bez pokličky). Potom na každou hlavičku položíme plátek sýru a ještě necháme 2-3 minutky zapéci.
2
Příloha: hranolky, brambory či bramborová kaše.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Pepř mletý Plátkový sýr Sůl Vejce Žampiony
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • daisybill
    daisybill |

    14. 2. 2013 15:41

    Ještě jsem zapomněla - rychlé mi to moc nepřišlo, než člověk vydlabe ty vnitřky a zase je naplní, tak to chvíli trvá, ale jako není to nějak extrémně dlouhá doba :)

  • daisybill
    daisybill |

    14. 2. 2013 15:40

    Výborné. Já jsem si recept trošku přizpůsobila. Plátkový sýr jsem vynechala, upražila jsem na cibulce vnitřky z žampionů, přidala na drobné malinkaé kostičky nakrájený šunkový salám, a přidala vajíčka. Pekáč jsem zalila napůl vodou a napůl smetanou a bylo to super :-)

  • Veronika
    Veronika |

    22. 12. 2012 12:20

    Výborné ;-)

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    12. 6. 2012 09:18

    Opraveno, díky

  • Ladia
    Ladia |

    11. 6. 2012 20:03

    Cibule 1 Vejce 2 Plátkový sýr 4 O:-)

  • Marsel
    Marsel |

    8. 6. 2012 08:34

    Jednoduché, celkem rychlé, chutné :-) jen ze spoda byly ještě lehce tvrdší, snesly by delší dobu v troubě ;-) jinak dobrota :)

  • devonka1
    devonka1 |

    30. 3. 2012 19:38

    Tak se mi to líbí, jednoduchý recept, není tam zbytečně mnoho přísad a je to hotové opravdu za chvíli a ještě to výborně chutná.

  • salina
    salina |

    15. 10. 2010 18:28

    fuj

  • salina
    salina |

    15. 10. 2010 18:27

    tohle bylo fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ =-O :-X :-$ :-$

Poslední navštívené:

Abecední seznam: