Pangasius zapečený se sýrem

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g pangasius Filety
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • máslo
    • sůl
    • paprika - sladká
    • petrželová nať
    • 200
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety opláchneme, osolíme, okořeníme, posypeme paprikou a necháme krátce odležet. na másle osmažíme cibuli a česnek do sklovita, vložíme filety a krátce podusíme, přeložíme do ohněvzdorné zapékací mísy, posypeme sýrem a petrželovou natí. Dáme do předehřáté trouby a pečeme při 180-200 °C cca 30 minut.
2
Jemné, dietní, dobré a rychlé.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Máslo Pangasius Paprika - sladká Petrželová nať Sůl Sýr
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • dravec
    dravec |

    17. 9. 2016 12:58

    jakože vážně? Pangas se sejrem?! Vy jste lidi vážně dobytci, co a vaření nemaj ani šajn.

  • Jana
    Jana |

    12. 1. 2014 13:01

    Výborný, moc jsme si pochutnali :-)

  • ladik
    ladik |

    8. 1. 2012 13:18

    pangase nežrat!! je to hnus vyšisovanej

  • Trinity
    Trinity |

    14. 4. 2011 14:16

    Já po vložení do mísy to podleju smetanou a nemá to chybu... :-P

  • martincovaj
    martincovaj |

    6. 2. 2011 12:24

    Vynikající, rychlé, jednoduché. Též jsme přidali rajčata.

  • Petr S.
    Petr S. |

    4. 11. 2010 13:49

    Dnes jsem dělal k obědu a bylo to výborné, doplnil jsem o plátky rajčat, jak psala Inna a nemělo to chybu. Doporučuji.

  • Inna K.
    Inna K. |

    30. 8. 2009 09:00

    Vynikajicí jídlo, akorát jsem udělala malý doplněk a na sýr ještě položím plátky rajčat, které jemně osolím a posypu bazalkou.

  • Barbora Kvasnicová
    Barbora Kvasnicová |

    27. 8. 2009 15:46

    Dnes jsem připravovala na oběd a bylo to výborné.

Další doporučené recepty: