• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Info.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • Orbion.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MojeZdraví.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dýně Vánoční cukroví
    • Recepty.cz
    • Francouzský ořechový koláč
    Napište svůj komentář k receptu

    Francouzský ořechový koláč

    autor: Lidka Kábrtová
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 44
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Francouzský ořechový koláč
    Francouzský ořechový koláč
    Francouzský ořechový koláč
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 150
        g máslo
      • 180
        g hladká mouka
      • 100
        g moučkový cukr
      • 1
        ks žloutek
    • Nádivka
      • 3
        ks žloutek
      • 1
        ks vejce
      • 180
        g cukr krupice
      • 180
        g vlašské ořechy
      • 4
        ks sníh z bílku

    Postup přípravy receptu

    1
    Rozvírací dortovou formu vymastíme a dobře vysypeme. Máslo rozehřejeme a necháme zchladnout a smícháme s ostatními surovinami. 2/3 těsta si necháme, 1/3 těsta odložíme do mrazáku.
    2
    Dortovou formu dobře vyložíme těstem po dně i po stěnách (mělo by se vyválet, ale je křehké a rádo se trhá a spíš se mi odvědčila strategie dávat těsto kousek po kousku a prostě ho pěchovat vedle sebe). Smícháme všechny suroviny určené na nádivku a rozetřeme do vyložené formy.
    3
    Vezmeme 1/3 těsta z mrazáku a na hrubém struhadle ho postrouháme rovnoměrně na vršek dortu po celé ploše. Koláč pomalu pečeme při 180 °C a zkoušíme špejlí. Aby se dobře rozležel, je dobré nechat ho druhého dne.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Americký ořechový koláč

    Americký ořechový koláč

    Perníkový koláč s ořechovou žmolenkou

    Perníkový koláč s ořechovou žmolenkou

    Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

    Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

     
    Vyzkoušeli recept

    Komentáře k receptu

    Tito kuchaři vyzkoušeli recept:
    *Lucka* *Lucka*
    Fanfan Fanfan
    Zita Matejkova Zita Matejkova
    cioccolatino cioccolatino
    pippiva pippiva
    Slepička K. Slepička K.
    ZuzanaHorakova ZuzanaHorakova
    Roman Raba Roman Raba
    • Žanet
      Žanet | 4. 7. 2013 09:55

      Sladké Sladké Sladké... Ale dobré těsto z dvojté dávky ale c pohodě:) :-))

    • linda klein | 2. 11. 2012 09:22

      Vyborny kolac! Do nadivky jsem dala 3 zloutky a snih ze 4 bilku, to jedno cele vejce jsem nedavala. S testem se dobre pracovalo, kolac je dostatecne vysoky, z formy sel snadno premistit na podnos. Po rozlezeni naprosto luxusni :-)

    • zdeňka s.
      zdeňka s. | 8. 9. 2012 19:21

      Výborný .Jenom cukru jsem dala do náplně míň,130gr,upečený je za 30 minut na 180.Nahoru jsem udělala cik cak bílou polevou.Pekla jsem ho asi 10x a vždycky se povedl.

    • stefania
      stefania | 6. 4. 2011 00:11

      Pre muffi- ja som piekla na 180º 35 minut a este som pridala 5 minut zvrchu. Dufam,ze nabuduce sa podari,oplati sa.

    • stefania
      stefania | 6. 4. 2011 00:09

      Upecené,výborne! Robila som tento kolac uz predtym,napln sa mi zdala trosku vajecna a tak som tentokrat odobrala to 1 cele vajce z naplne a bolo to super! Davam za 1

    • cioccolatino
      cioccolatino | 14. 3. 2011 23:57

      Testo jsem nechavala v mrazaku jen tak dlouho, nez jsem si udelala napln a stacilo to. Pekla jsem priblizne pul hodiny.

    • muffii
      muffii | 14. 3. 2011 16:13

      Tak jsem ho upekla, ale vubec se mi nepovedl. Dala jsem tam liskove orisky a musela udelat dvojite testo, jinak by mi to nevyslo - ale snehova napl se mi neupekla, ikdyz tam dort byl dele nez hodinu. Zustala ve stavu "orechy v bilkovinne zelatine", takze docela nechut. :-$ Ale kurcicka krasne krupava, napad hezkej, jen skoda te naplne, ale za to muze nase rozbita trouba - nejak si vymyslela, ze nam bude pect pouze na 280° :-\

    • muffii
      muffii | 13. 3. 2011 14:49

      jak dlouho by se mel pect? a jak dlouho by testo melo byt v mrazaku? :-\ dekuji za odpoved.

    • Tereza T
      Tereza T | 3. 3. 2011 16:16

      Díky za upozornění, autorku jsem přiřadila, nyní může sama editovat recept.

    • pippiva
      pippiva | 2. 3. 2011 16:05

      Jeste prosim o upraveni autora-Lidka Kabrtova :-*

    • pippiva
      pippiva | 2. 3. 2011 15:59

      Mohu jen potvrdit,je opravdu vyborny.Dala jsem mene cukru a testo jsem vyvalela rovnou na pecicim papire,takze nebyl problem s nanasenim do formy.Opravdu super recept!

    • cioccolatino
      cioccolatino | 1. 3. 2011 20:33

      Je vyborny <3 Testo je krupave a napln taky super. Moucnik je krasne vzdusny, neni suchy a nelepi se na zuby. mnam

    • cioccolatino
      cioccolatino | 1. 3. 2011 17:06

      Dobry den, tak jsem zvedava. Kolac jsem prave dala do trouby. Do nadivky jsem dala jen 150 g cukru a jeden sacek vanilkoveho cukru. Misto vlasskych orechu jsem pouzila liskove. Testa bylo opravdu malicko, tak jsem dala vrstvu tenkou, jak jen to slo. Vyslo na chlup presne. Asi mam trosku vetsi formu. Tesim se, jak to dopadne. =-O

    • pippiva
      pippiva | 1. 3. 2011 10:22

      Urcite drcene nebo mlete.Na tenhle recept se uz dlouhochystam ;-)

    • jackie.cane | 1. 3. 2011 09:11

      Dobrý den, chtěla bych se zeptat, ty ořechy drcené? Děkuji :-)

    • Sašenka
      Sašenka | 5. 2. 2011 13:16

      Včera jsem pekla a musím říct, že je to opravdu, opravdu delikátní záležitost.. Takže SOUHLASÍM S "KOLEGYNĚMI" a za mě a mou rodinu: SENZAČNÍ => 1* :-)

    • Barbora
      Barbora | 17. 11. 2010 17:30

      Báječný. 8-) Jen mi to těsto nějak nevyšlo - i když jsem to dala na dno v co nejtenčí vrstvičce, tak mi na vrch skoro žádné nezbylo. Dělala jsem to v normální rozvírací dortové formě.

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 14. 11. 2010 13:00

      Moc dobrý, cukr taky ubírám za 1

    • *Lucka* | 27. 10. 2010 20:12

      Zaslouženě: 1!

    • *Lucka* | 27. 10. 2010 20:11

      Právě jsem tento moučník upekla. =) Je výborný..! ;-) Nestačím se oblizovat..:-D

    • zdenka supolova
      zdenka supolova | 9. 8. 2010 12:19

      Vřele dopoučuji milovníkům ořechových náplní!Těsto šlo velice snadno roztlačit do formy vcelku,do náplně jsem dala 150g cukru a pro nás sladké akorát a upečený byl za 50 minut na 180st.Hotový jsem cik cak ozdobila čokoládou.Další stálice do mého repertoáru a zaslouženě 1.

    • Christina Papadopulosova
      Christina Papadopulosova | 30. 7. 2010 17:51

      Na můj vkus moc sladký, ale to záleží na každém. Chuťově je výborný a jednoduchý na přípravu. Díky!

    • Šárka Hájková
      Šárka Hájková | 10. 7. 2010 19:11

      Koláč je vynikající, pekla jsem už několikrát. Zkusila jsem i zamrazit a přežil bez úhony, takže pokud něco zbyde, odkládám do mrazáku pro nečekané příležitosti. A do vysokého plechu dávám bez problémů, jen navyšuji dávku. :-)

    • N J
      N J | 9. 5. 2010 12:57

      Dovolila jsem si přidat fotku :-)Jinak pro Ivanu - nemyslím, že dortová forma je nutnost, pokud máte malý vyšší pekáček, lze to taky, na nízkém plechu samozřejmě ne.

    • lIDKA kÁBRTOVÁ
      lIDKA kÁBRTOVÁ | 11. 11. 2006 20:07

      tADY zKLAMU. dORTOVÁ FORMA JE NUTNÁ. zKUSTE TŘEBA PŮJČIT U SOUSEDŮ. zA ÚPLATEK V PODOBĚ KOUSKU KOLÁČE.

    • Ivana Škraňková
      Ivana Škraňková | 11. 11. 2006 08:49

      Chci se jen zeptat,moc zkušeností s pečením nemám,bude vadit když ho udělám na plechu?Nemám dortovou formu.Díky za odpověď

    • Anonym
      Anonym | 15. 10. 2006 11:09

      Vyzkoušela jsem i s mandlemi. Taky to stojí za to...

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 14. 12. 2005 22:20

      Moc děkuji všem za pochvaly. Jsem typ kuchařky, co běžně spálí i čaj, takže se snažím mít všechny recepty rychlé a nenáročné. Navíc mám dost náročnou práci, takže jsem ráda, když aspoň něco stíhám "ukuchat"...

    • Alča
      Alča | 14. 12. 2005 19:31

      Super,super,super.Je to jednička

    • vera vydrzelova
      vera vydrzelova | 10. 12. 2005 06:57

      Pani Lidkomoc diky za recept, ja orechy miluju a mela jsem vlastni recept, ale toto se neda srovnat s tim mym. Fakt bomba

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 8. 12. 2005 13:31

      Jano, peče se pomalu, odhadem něco přes hodinu.

    • zunicka
      zunicka | 8. 12. 2005 12:47

      prosim vas, ako dlho sa asi pecie tento kolac?

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 3. 12. 2005 10:09

      Evo, formu je potřeba vymazat a vysypat. Jinak je skutečně nutná ta rozvírací, kolač je křehký a pokud byste ho chtěla vyklepávat z klasické formy, rozlámal by se. Možná by to šlo vyřešit vyložením formy papírem na pečení, ale s tím nemám zkušenosti.

    • eva tozickova
      eva tozickova | 2. 12. 2005 19:11

      tak klobouk dolu, dostala jsem od manzela za tento kolac jednicku s hvezdickou, pry neco takoveho jeste nejedl, jen jsem to pekla ve svacinovem papiru, chtela jsem se jeste zeptat, zda mam formu vymazavat, ten papir nebyl stastna volba, dekuji jeste jednou za recept

    • ludmila chroma
      ludmila chroma | 24. 10. 2005 14:07

      Zdravím všechny mlsné. Koláč je dobrý, spíš mi připadal jako ořechový dort. Těsto je bezkonkurenčně rychlé!! Příště ale udělám náplň jen ze 2/3 množství, připadá mi moc sytá. Nahoru nebudu strouhat žádné těsto, protože se mi to zdá lepší.

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 20. 10. 2005 21:13

      Moc děkuji za pochvalu... A můžu slíbit jedno velké překvápko... Při svých experimentech jsem přišla na takřka správný recept na medovník. A slibuju, že ho dám na web. Sem i na Labužníka, kam také chodím...

    • Aleš Pazdera
      Aleš Pazdera | 20. 10. 2005 18:44

      Milá paní Lidko, měl jsem možnost Váš koláč ochutnat. Byl vynikající!!! Už dlouho jsem nic tak dobrého nejedl. A že mám mlsný jazyk! Měl jen jednu vadu, bylo ho málo! Jinak skvělý! Děkujeme za recept a jen víc takových receptů. Sem s nimi! Už se těšíme.

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 17. 10. 2005 20:11

      I já tenhle koláč považuju za velmi luxusní a peču ho, když očekávám nějakou hodně vzácnou návštěvu...

    • Verulinka
      Verulinka | 12. 10. 2005 22:40

      Milá Lidko, díky za recept, to se Vám povedlo. Koláč je vynikající, přímo luxusní. Pečené sladkosti máme rádi k snídani, ale tento koláč je škoda, odsoudit ke "snídaňové buchtě" :o) Pokud by nějaká kuchařinka měla dotaz na velikost formy (taky nikdy nedokážu odhadnout, v čem péci) - já jsem pekla v kulaté formě se zvýšeným, vlnkovaným okrajem, průměr asi 26 cm.

    • Luca
      Luca | 7. 7. 2005 15:22

      Vyzkoušela jsem, je vynikajicí.

    • Míla.K.
      Míla.K. | 29. 6. 2005 14:29

      Lidko,dávám za pravdu Janě z VM.,asi je levá,ať si koupí tatranku a hamburgera a tuto kuchařku nečte!!Recept který je někým pohaněný většinou chutná!Možná je to úmyslně,abychom ho vyzkoušeli a pochutnali si!!!Hlavu vzůru!!

    • Jana z VM
      Jana z VM | 29. 6. 2005 07:39

      Lidko, zase jeden trouba... jinak k tomu není co dodat.

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 29. 6. 2005 00:00

      Vážená Evo Jirik, faktické připomínky beru, a to i kritické, hajzlíci mě nezajímají. Vím, že se celkem slušně užírají sami. A budiž jim to přáno.

    • Di
      Di | 24. 6. 2005 14:52

      Právě je v troubě. Už teď vypadá skvěle. Těším se na výsledek. Jen nevím, jestli se rozleží ...

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 24. 6. 2005 08:31

      Radko, nespletla jste si gramy a deka u mouky? To těsto řídké skutečně není.

    • Jana z VM
      Jana z VM | 24. 6. 2005 07:27

      To se tedy divím, že těsto bylo řídké. Nic takového se mi nestalo a postupovala jsem přesně dle receptu. Prostě - bez problémů.

    • Radulka
      Radulka | 23. 6. 2005 12:40

      Zkoušela jsem tento recept, zarazilo mě, jak málo těsta a jak řídkého vzniklo po smísení ingrediencí na těsto. Sice jsem to dohonila moukou a všem to nakonec chutnalo, ale u pečení mě to dost zarazilo. Co na to vy ostatní? Jinak koláč chválím.

    • Di
      Di | 23. 6. 2005 11:05

      Chudáček koláček, už ho zase někdo opětkoval!Tak to ho určitě zkusím, právě jsem si přivezla ořechy.

    • Fleur
      Fleur | 21. 6. 2005 21:45

      To znám je to vynikající koláč

    • Alojs Ježek
      Alojs Ježek | 16. 6. 2005 22:32

      Hraběnčiny řezy a ten koláč u mně vedou!!!

    • Daniela
      Daniela | 16. 6. 2005 20:41

      Tak se musím přidat, vynikající, chutnalo nám i návštěvě, jen jsem taky ubrala trošku cukru.Dávám jedničku.

    • Anonym
      Anonym | 13. 6. 2005 10:10

      Mám stejný recept, do nádivky 130g cukru...není to tak sladké:o)

    • Airan Novakova
      Airan Novakova | 11. 6. 2005 14:09

      Je to vyborny kolac, vetsinou to snime na posezeni:-)

    • Jana z VM
      Jana z VM | 9. 6. 2005 10:46

      Tak, musí napsat, že tento vynikající koláč je obrovská DOBROTA!!!!!!! Nádivka je velice jemná, příprava rychlá a výledek - no, prostě něco vynikajícího !!!!

    • Alena
      Alena | 9. 6. 2005 10:15

      Koláč jsem ochutnala - pekla kolegyně z práce - je vynikající, doporučuji vyzkoušet.

    • Jana z VM
      Jana z VM | 7. 6. 2005 06:58

      Já jsem se k tomuto koláči ještě nedostala, ikdyž se na něj chystám od března, ale když je tady toho tolik !! Po přečtení komentáře Klárky jej brzo, brzičko vyzkouším !!

    • klára
      klára | 6. 6. 2005 17:54

      Koláč je vynikající!možná trochu sladší na můj vkus, jinak bez chyby.do druhého dne nevydržel, všem moc chutnal.

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 23. 5. 2005 19:23

      To jsem moc ráda, já tenhle recept miluju.

    • EVA
      EVA | 22. 5. 2005 12:23

      Koláč je vynikající, všem moc chutnal. Vůně ořechů je úžasná.

    • Jana z VM
      Jana z VM | 7. 3. 2005 09:34

      Strouhané koláče jsoumoc dobré a tento s ořechovou nádivkou bude jistě vynikající !!!

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
    Moučníky Koláče Svačina Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Sníh z bílku Vejce Vlašské ořechy Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Bramborový salát s okurkou

    Bramborový salát s okurkou

    Srdíčka na smetaně

    Srdíčka na smetaně

    Bramborové placky pečené v kuse

    Bramborové placky pečené v kuse

    Celerové placičky

    Celerové placičky

    Podkova - dort

    Podkova - dort

    Kuskus s mletým masem

    Kuskus s mletým masem

    Buřtguláš trochu jinak

    Buřtguláš trochu jinak

    Kuře (nejen) na bramborách

    Kuře (nejen) na bramborách

    Kyselica (zelňačka) s čabajkou

    Kyselica (zelňačka) s čabajkou

    Doporučujeme

    40 minut
    Pečené kapří řízky v citronovo-mandlové krustě

    Pečené kapří řízky v citronovo…

    60 minut
    Linecká srdíčka bez lepku

    Linecká srdíčka bez lepku

    40 minut
    Brusinkovo-mandlové muffiny

    Brusinkovo-mandlové muffiny

    60 minut
    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    45 minut
    Vánoční sobíci

    Vánoční sobíci

    50 minut
    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    50 minut
    Vegetariánský boršč

    Vegetariánský boršč

    30 minut
    Smažené řízky z krkovice

    Smažené řízky z krkovice

    70 minut
    Kuře na paprice s jemnými krupicovými noky

    Kuře na paprice s jemnými krupicovými…

    Poslední sledované recepty

    40
    Vosí hnízda
    Vosí hnízda
    39
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    29
    Medové perníčky hned k jídlu
    Medové perníčky hned k…
    27
    Vaječný koňak
    Vaječný koňak
    24
    Minivětrníky se šlehačkou a jahodami
    Minivětrníky se…

    Zajímavé články

    Pečené vepřové koleno: Jak připravit neodolatelnou silvestrovskou pochoutku
    Pečené vepřové koleno: Jak připravit…
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé, které chcete najít letos pod stromečkem
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé…
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste recepty, díky kterým je dokonale štíhlá
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste…
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Vánoční štóla není věda: Naučte se ji letos péct a oslaďte si čekání na Ježíška
    Vánoční štóla není věda: Naučte se ji letos péct…

    Sledujte nás

    Blesk pro ženy Živý dárek pod stromečkem. Víte, jaké zvířátko dětem vybrat?

    Živý dárek pod stromečkem. Víte, jaké zvířátko dětem vybrat?

    Blesk pro ženy Horoskop lásky a vztahů na rok 2020: Co předpovídá astroložka Martina Boháčová?

    Horoskop lásky a vztahů na rok 2020: Co předpovídá astroložka Martina Boháčová?

    AHA.cz KONEC hvězdy Ordinace: Poslední scény před odchodem...

    KONEC hvězdy Ordinace: Poslední scény před odchodem...

    Dáma.cz Jaký pes se k vám hodí podle znamení? K Býkům buldok, k Rakům jezevčík

    Jaký pes se k vám hodí podle znamení? K Býkům buldok, k Rakům jezevčík

    Dáma.cz 5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    Ženy.cz 5 módních kousků, bez kterých se letošní zimu neobejdou Francouzky

    5 módních kousků, bez kterých se letošní zimu neobejdou Francouzky

    Maminka.cz Nejsmutnější příběh! Miminko žilo jen sedmnáct minut. Z fotek až mrazí

    Nejsmutnější příběh! Miminko žilo jen sedmnáct minut. Z fotek až mrazí

    Reflex.cz Před 70 lety se stal Číhošťský zázrak. Komunisté spustili lavinu propagandy a nelidsky umučili kněze Toufara

    Před 70 lety se stal Číhošťský zázrak. Komunisté spustili lavinu propagandy a nelidsky umučili kněze Toufara

    E15.cz Ve dne bankéř, v noci DJ. Šéf Goldman Sachs zvládá festivaly i firemní akce

    Ve dne bankéř, v noci DJ. Šéf Goldman Sachs zvládá festivaly i firemní akce

    Abecedazahrady Nejošklivější vánoční stromky: Tyhle byste doma v obýváku mít nechtěli

    Nejošklivější vánoční stromky: Tyhle byste doma v obýváku mít nechtěli

    Další doporučené recepty:

    Francouzský hruškový koláč
    Francouzský hruškový koláč
    Francouzský křehký jablečný koláč
    Francouzský křehký jablečný koláč
    Francouzský máslový koláč Chinois
    Francouzský máslový koláč Chinois
    Francouzský plátek
    Francouzský plátek
    Francouzský slaninový chléb
    Francouzský slaninový chléb
    Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo mazance
    Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo…
    • Recepty.cz
    • Francouzský ořechový koláč
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
     
    Cookies nám pomáhají
    k Vaší spokojenosti
    Soubory cookies nám pomáhají řídit obsah stránky a reklamy tak, aby vyhovovaly Vašim představám.
    Nastavení můžete změnit v zápatí v odkazu cookies.
    Rozumím Zobrazit další informace