• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Francouzský toast
    Napište svůj komentář k receptu

    Francouzský toast

    autor: F.O.O.D.
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: 20 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Francouzský toast
    Francouzský toast
    Francouzský toast
    Francouzský toast
    Francouzský toast
    Francouzský toast
    Francouzský toast
    Francouzský toast
    6fotografií
    Nahrát fotku
     

    Na másle osmažené francouzské toasty z vánočky, servírované s tvarohovým krémem, zkaramelizovanými jablky, semínky granátového jablka a nasekanými mandlemi.

    Suroviny

    4 porce
      • 2
        lžíce ghí
      • 4
        ks vejce
      • 200
        ml mléko
      • 8
        plátek vánočka
      • granátové jablko vyloupaná jadérka
    • krém
      • 200
        g zakysaná smetana
      • 200
        g tvaroh
      • 3
        lžíce med 2-4 lžíce
    • zkaramelizovaná jablka
      • 2
        ks jablka
      • 2
        lžíce ghí
      • 2
        lžíce třtinový cukr

    Postup přípravy receptu

    1
    V pánvi rozehřejte ghí. V misce prošlehejte vejce s mlékem a obalte v něm vánočku. Osmažte ji z obou stran dozlatova.
    2
    V misce smíchejte suroviny na krém a směs odložte do ledničky. Jablka zbavte jádřince a nakrájejte na měsíčky. Na druhé pánvi rozehřejte ghí s cukrem a přisypte jablka, nechte je zkaramelizovat.

    RADA: VIDEO, jak upéct velikonoční mazanec

    3
    Francouzský toast servírujte s tvarohovým krémem, zkaramelizovanými jablky, semínky granátového jablka a nasekanými mandlemi.
    4
    Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (leden/2020)

    RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Francouzské toasty s červeným ovocem

    Francouzské toasty s červeným ovocem

    Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo mazance

    Francouzský toast ze zbylé vánočky…

    French toast

    French toast

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Dezerty FOOD
    Smažení Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Ghí Granátové jablko Jablka Med Mléko Třtinový cukr Tvaroh Vánočka Vejce Zakysaná smetana

    Velikonoční mazanec

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Španělské ptáčky

    Španělské ptáčky

    Plněné žampióny speciál

    Plněné žampióny speciál

    Smetanový dortík

    Smetanový dortík

    Salámová pomazánka III.

    Salámová pomazánka III.

    Ořechový chléb II.

    Ořechový chléb II.

    Brokolicové placičky za syrova

    Brokolicové placičky za syrova

    Slaný chřestový koláč

    Slaný chřestový koláč

    Thajská čočka se zeleninou

    Thajská čočka se zeleninou

    Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

    Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

    Doporučujeme

    40 minut
    Donuty s borůvkovou polevou

    Donuty s borůvkovou polevou

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Velikonoční mazanec

    Poslední sledované recepty

    46
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    39
    Míša řezy
    Míša řezy
    33
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka
    24
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    23
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka

    Zajímavé články

    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako profík s vylepšováky soutěžících!
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako…

    Sledujte nás

    AHA.cz Jiří Krampol (82): URGENTNÍ PŘEVOZ DO NEMOCNICE!

    Jiří Krampol (82): URGENTNÍ PŘEVOZ DO NEMOCNICE!

    AHA.cz Konec hvězdných časů? Tohle fanoušky Čvančarové nepotěší

    Konec hvězdných časů? Tohle fanoušky Čvančarové nepotěší

    AHA.cz Deník Aha! 26.2.2021

    Deník Aha! 26.2.2021

    Dáma.cz Potřebujete ostříhat? Takto poznáte, že vaše vlasy žádají zásah

    Potřebujete ostříhat? Takto poznáte, že vaše vlasy žádají zásah

    Dáma.cz Pomalá dieta: Co to je a jak se díky ní bezbolestně hubne

    Pomalá dieta: Co to je a jak se díky ní bezbolestně hubne

    Ženy.cz Moje nejlepší džíny: Na které značky a střihy nedáme v redakci dopustit?

    Moje nejlepší džíny: Na které značky a střihy nedáme v redakci dopustit?

    Maminka.cz Představy vs. realita. Vánoční fotky dětí, které se tak úplně nepovedly

    Představy vs. realita. Vánoční fotky dětí, které se tak úplně nepovedly

    Reflex.cz Pád Babišovy vlády je jednou z mála šancí, kterou nyní ještě máme, říká politolog Stanislav Balík

    Pád Babišovy vlády je jednou z mála šancí, kterou nyní ještě máme, říká politolog Stanislav Balík

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Geniální triky, které vám usnadní zahradničení. 28 praktických vychytávek

    Geniální triky, které vám usnadní zahradničení. 28 praktických vychytávek

    Další doporučené recepty:

    Francouzský ořechový koláč
    Francouzský ořechový koláč
    Francouzský plátek
    Francouzský plátek
    Francouzský slaninový chléb
    Francouzský slaninový chléb
    Francouzský toast s čokoládovou omáčkou
    Francouzský toast s čokoládovou omáčkou
    Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo mazance
    Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo…
    Francúzska cibuľová polievka
    Francúzska cibuľová polievka
    • Recepty.cz
    • Francouzský toast
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí