• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Zapečený pangasius
    Napište svůj komentář k receptu

    Zapečený pangasius

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 32
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Zapečený pangasius
    Zapečený pangasius
    Zapečený pangasius
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • pangasius filety
      • koření na ryby
      • mouka
      • olej
    • Omáčka
      • mrkev
      • petržel
      • vejce
      • tvrdý sýr

    Postup přípravy receptu

    1
    Filety po rozmražení posypeme kořením a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji je nejprve zprudka a pak na mírném ohni opékáme dozlatova.
    2
    Zeleninu a sýr nastrouháme, spojíme vajíčkem. Filety naskládáme na pekáč a "napatláme" na ně majdu. Dáme zapéct pod gril.
    3
    Výborné jsou k tomu brambory, ale když se mě nechce je vařit, jím rybu jenom s troškou tatarky.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Zapečený pangasius II.

    Zapečený pangasius II.

    Pangasius zapečený se sýrem

    Pangasius zapečený se sýrem

    Ďábelský Pangasius

    Ďábelský Pangasius

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Skrblik
      Skrblik | 15. 12. 2015 21:29

      Dalsi z dobrych ale nedotazenych receptu, opravdu nechapu, proc nenapisete kolik ceho, na kolik stupnu, pripadne jak dlouho.Takoveto stranky urcite nenavstevuji pouze ti kteri "vedi" a uz vubec nechapu dalsi prispevatele kteri sem pisi a rozplyvaji se nad tim jak se jim to povedlo, proc to neobjasni, kdyz pisatel se k tomu nema. Jsem zacatecnik a postupoval jsem takto : mel jsem dva filety, na obalu psali ze cista hmotnost 240g.Na to jsem pouzil hladkou mouku, tretinu male mrkve, cca pulku male petrzele, pulku platku z velkeho celeru, jedno vejce a dva strouzky cinskeho(slabsiho cesneku).K dispozici jsem mel pouze platkovy syr 30%, tak jsem nastrouhal cca pulku z 100g baleni. Na panvy jsem rozpalil olej na maximum na nejvetsim horaku, takto naprudko jsem to opekl z obou stran, ve chvili kdy to zaclo chytat zlatavou barvu tak jsem to stahl cca na pulku az 3/4 a dopekl do zlatova.troubu jsem dal na gryl a rozehral na 175°, v ni jsem to nechal 10min, pote jsem zvysil na 200° a nechal dalsi 4min.Vysledek me mile prekvapil, bylo to k jidlu a bylo to dobre.Pri opekani na panvy jsem jeste zkusil opeci platek celeru potreny rozetrenym cesnekem a jako doplnek se to osvedcilo. Vareni zdar a piste recepty poradne ;-)

    • Michaela
      Michaela | 30. 3. 2015 12:39

      Opravdu vynikajici

    • Lupetto | 12. 11. 2014 14:20

      Fakt super recept ;-). Dělala jsem to takhle poprvé a už nikdy nebudu dělat jinak!!!! Díky moc za inspiraci a ať se daří :-P

    • marktea
      marktea | 6. 8. 2014 12:51

      priste davejte aj stupne a na kolik se to dela O:-) O:-) O:-) O:-)

    • slay3r_cs***
      slay3r_cs*** | 27. 8. 2013 14:15

      Dnes jsem to zkoušel uvařit a byl jsem mile překvapen. Udělal jsem pangase a na zkoušku vepřové a dokonalost obojího...

    • Anetka
      Anetka | 31. 7. 2012 11:03

      Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

    • Nora
      Nora | 21. 6. 2012 13:48

      Naprosto PERFEKTNI recept!! Velice dekuji za nej, mazel i ja spolu s malým synkem jsme si toto jídlo doslova zamilovali... Jednoduche, rychle, zdrave a hlavne naprosto vynikajici!!! vyslodek prekvapil celou rodinu, na prvni pohled tento recept nevypada tak chutne, ale kombinace surovin je neprekobatelna..

    • Simona Sek.
      Simona Sek. | 1. 11. 2011 07:54

      Výborné, moc děkuji za recept. Trochu jsem se bála té zeleniny, ale je to fakt moc dobré, už jsem dělala několikrát, je to jeden z mála receptů, kdy sním rybu a nevadí mi:)

    • Boka
      Boka | 2. 4. 2011 11:12

      zeleninu dáváte povařenou nebo ne ? jak dlouho zapékáte a na kolik stupňů?

    • Daniela Barvínková | 21. 3. 2011 21:09

      :-) Moc nám všem doma chutnalo :) trochu se ztratila chuť té ryby, ale mně to nevadilo, jistě zopakujeme.

    • MartikK
      MartikK | 12. 3. 2011 14:52

      Docela dobré, jen jsem to přehnala s mrkví, takže to bylo až moc sladké. Ale prcek si pomlaskával :))) Příště dám více petržele a případně ještě celer.

    • Eva1 | 9. 3. 2011 22:47

      Prosím o přiřazení fota. Děkuji ;-)

    • marcela
      marcela | 6. 1. 2011 09:10

      dobre

    • Anna
      Anna | 17. 10. 2010 23:08

      Dnes jsem pangase udělala k obědu, k mrkvi jsem nastrouhala celer,příloha šťouchané brambory ,nemělo to chybu dík za výborný recept. <

    • Irča Š. | 16. 10. 2010 15:56

      asi takto :)..nikdy jsem ryby odmalička nejedla,jelikož mi tak smrdí,že je prostě nepozřu.jsem po porodu a nabrala jsem hoodně kil a proto jsem se rozhodla zkusit ryby jíst jakožto zdravé a dietní jídlo.Udělala jsem tento recept a absolutně jsem rybu nevnímala.Manžel,ten se jen olizoval a co teprve za studena,to je tedy taky mňamka.Zeleninu jsem dala na co jsem přišla(kukuřice,hrášek,mrkev,cibulky,žampiony) a prostě vynikající.

    • Eva1 | 14. 10. 2010 23:19

      Rychlá lehká večeře se spoustou možností obměny.

    • D@r!nk@ | 11. 10. 2010 16:14

      :-) Tak to jsme si dnes móóóc pochutnali. Já jsem dala zeleninu mraženou s kukuřicí. Nemělo to chybu!!! Děkuji za tip. ;-)

    • Marie Šindelová
      Marie Šindelová | 22. 9. 2009 07:04

      Tohle je recept na 1.A těch možností,stačí jen otevřít ledničku.Brzy zopakuji.

    • Helena Davídková
      Helena Davídková | 29. 4. 2009 19:30

      Inspirovala jsem se tímto receptem a výsledek byl prostě báječný. Jen jsem pangase nesmažila na oleji, ale upekla "na sucho" v troubě, navrch jsem místo mrkve a petržele dala kukuřici a žampiony. Jinak postup stejný. Myslím, že recept má mnoho obměn, ale všechny budou super. Díky za tip :o)

    • Markéta Henychová
      Markéta Henychová | 22. 2. 2009 09:15

      výborné, u nás oblíbená ryba, manžel si pochutnal

    • jana Hnyková
      jana Hnyková | 15. 12. 2008 10:31

      Včera jsme měli takto upraveného pangase k obědu a byla to mňamka!! určitě brzy zase uděláme, je to rychlé, jednoduché....prostě výborné!!

    • martina kunstová
      martina kunstová | 16. 11. 2008 22:59

      Takto upravený pangasius chutnal i mým dětem - a to je co říct, protože dostat do nich rybu je nadlidský výkon.

    • Naďa Lhotáková
      Naďa Lhotáková | 1. 3. 2008 18:01

      Dávám za 1 !!!!

    • Eva Přecechtělová
      Eva Přecechtělová | 27. 1. 2008 17:44

      Ryby u nás nepatří mezi nejoblíbenější jídlo, ale občas se musí zařadit do jídelníčku. Tento recept zřejmě bude vyjímka, protože byl nejen chutný,ale i jednoduchý a rychlý. Hodnotím 1.

    • Eva Přecechtělová
      Eva Přecechtělová | 27. 1. 2008 17:43

      Ryby u nás nepatří mezi nejoblíbenější jídlo, ale občas se musí zařadit do jídelníčku. Tento recept zřejmě bude vyjímka, protože byl nejen chutný,ale i jednoduchý a rychlý. Hodnotím 1.

    • Jana
      Jana | 22. 1. 2008 07:34

      Souhlasím s paní Ivetou. Obyčejné filé už ani nekupuji.

    • Iveta Soralova
      Iveta Soralova | 17. 1. 2008 21:06

      Pangasius znám jinou rybu už nedělám.Ten rozdíl mezi pangasiem aobyčejným filé je propastný.Ať tuhle rybu uděláte na jakýkoli způsob bude to vynikající.

    • Jana Nesvadbová
      Jana Nesvadbová | 17. 1. 2008 16:29

      Konečně nějaký nový recept- alespoň pro mně- vypadá moc dobře a už z popisu voní, a vyzkouším. určitě bez brambor jen s tatarkou.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
    Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Koření na ryby Mouka Mrkev Olej Pangasius Petržel Tvrdý sýr Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kremrole se šlehačkou

    Kremrole se šlehačkou

    Kotlety plněné šunkou a sýrem

    Kotlety plněné šunkou a sýrem

    Papriky plněné sýrem

    Papriky plněné sýrem

    Domácí Monte krém

    Domácí Monte krém

    Krémová kapustová polévka

    Krémová kapustová polévka

    Domácí pizza I.

    Domácí pizza I.

    Ananasová bábovka - vláčná

    Ananasová bábovka - vláčná

    Dort s čokoládovým krémem

    Dort s čokoládovým krémem

    Dušená mrkev v mletém mase

    Dušená mrkev v mletém mase

    Doporučujeme

    30 minut
    Čočková polévka s pórkem

    Čočková polévka s pórkem

    30 minut
    Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

    Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

    30 minut
    Toskánská polévka

    Toskánská polévka

    20 minut
    Banánové lívance s kokosem a mákem

    Banánové lívance s kokosem a mákem

    20 minut
    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    20 minut
    Panna cotta s granátovým jablkem

    Panna cotta s granátovým jablkem

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    Poslední sledované recepty

    41
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    29
    Míša řezy
    Míša řezy
    29
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka
    29
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    28
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně

    Zajímavé články

    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro piškotový, opilý, zmrzlinový a další
    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro…
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová, Štíbrová a další celebrity!
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová…
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů vám pomůže rozhodnout, co vařit
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů…
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle trend musíte zkusit!
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle…
    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný sýra si zamilují i děti!
    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný…

    Sledujte nás

    AHA.cz Tamara a Tomáš Klusovi: KONEC jedné etapy!

    Tamara a Tomáš Klusovi: KONEC jedné etapy!

    AHA.cz Děs Děrgela z Ordinace: Místo líbánek peklo, stálo to šílené peníze

    Děs Děrgela z Ordinace: Místo líbánek peklo, stálo to šílené peníze

    AHA.cz Deník Aha! 6.3.2021

    Deník Aha! 6.3.2021

    Dáma.cz Bolek Polívka: Chtěl studovat biologii, málem emigroval, stále je v pubertě

    Bolek Polívka: Chtěl studovat biologii, málem emigroval, stále je v pubertě

    Dáma.cz Herec Jan Hájek: K divadlu ho přivedla první láska, vlastní rodinu dodnes nemá

    Herec Jan Hájek: K divadlu ho přivedla první láska, vlastní rodinu dodnes nemá

    Ženy.cz Nejen pletené vesty jsou módní hit. Nosit se budou i tyhle!

    Nejen pletené vesty jsou módní hit. Nosit se budou i tyhle!

    Maminka.cz Marie Doležalová: Celé léto jsem tajila, že znovu čekáme zázrak

    Marie Doležalová: Celé léto jsem tajila, že znovu čekáme zázrak

    Reflex.cz Opozice měla jednat o vládě národní spásy, ale šanci nevyužila. Je to chyba, říká Kalousek v novém pořadu Reflexu

    Opozice měla jednat o vládě národní spásy, ale šanci nevyužila. Je to chyba, říká Kalousek v novém pořadu Reflexu

    E15.cz Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Abecedazahrady Máte malou zahradu? 30 tipů, jak z ní vybudovat útulné místo k odpočinku

    Máte malou zahradu? 30 tipů, jak z ní vybudovat útulné místo k odpočinku

    Další doporučené recepty:

    Zapečený losos s chřestem
    Zapečený losos s chřestem
    Zapečený mangold s bramborem
    Zapečený mangold s bramborem
    Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
    Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým…
    Zapečený pangasius II.
    Zapečený pangasius II.
    Zapečený pórek s parmskou šunkou
    Zapečený pórek s parmskou šunkou
    Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
    Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
    • Recepty.cz
    • Zapečený pangasius
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí