Zapečený pangasius II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filety z pangasia necháme rozmrazit, dobře opláchneme studenou vodou. Po obou stranách je posolíme a hustě posypeme kořením na ryby. Prudce opečeme na pánvi na malém množství oleje a přeložíme do mělké zapékací misky, jejíž dno jsme vymazali a vysypali strouhanou houskou. Na každý filet dáme tenký plátek másla. Vložíme do trouby, nepřikrýváme a krátce zapečeme, až strouhanka pod rybou zezlátne.
2
Podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.