Boloňské špagety a la Krupi

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané cibule nakrájíme na jemno a na oleji osmahneme do zlatova, přidáme mleté maso a osmahneme, poté osolíme - maso pustí šťávu. Pak přidáme rajčata a rajské protlaky a asi 10 min. vaříme na středním stupni.
2
Poté začneme dochucovat: přidáme rozetřený česnek, pepř, cukr, koření pěti vůní, a úplně nakonec zelené koření - bazalka a oregáno (oregána klidně dejte 3/4 sáčku).
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • večernice
    večernice |

    13. 12. 2013 20:31

    z půl kila masa tak pro 4-5 lidí a přidala bych nastrouhanou mrkev a celer, trochu vody nebo vína

  • Peťulka07
    Peťulka07 |

    13. 12. 2013 13:06

    Na kolik porcí to je? Děkuji :)

  • s
    s |

    3. 8. 2011 14:01

    tak zřejmně to jsou jiné boloňské špagety,kam se víno nedává!!!

  • kikinka251
    kikinka251 |

    15. 6. 2011 18:30

    blééééé

  • kikinka251
    kikinka251 |

    15. 4. 2011 20:44

    Moc dobré O:-)

  • dali
    dali |

    27. 11. 2010 11:03

    nepatří do boloňské omáčky červené víno a zelenina?

  • recepty73
    recepty73 |

    8. 11. 2010 17:58

    Přidal jsem ještě červenou papriku a s kořením jsem ,,šetřil,, proti původní verzi :-)

  • dasdsd sdds
    dasdsd sdds |

    4. 3. 2008 00:03

    dasdasdas

  • Autor
    Autor |

    17. 9. 2007 17:48

    Pokud myslíte...ráda bych upozornila, že koření pěti vůní je taktéž dosti aromatické a ve spojení s oredánem, bazalkou a česnekem jsou chuť i vůně vynikající

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    11. 9. 2007 18:55

    Nepoznám velkost sácku oregana, ale je vseobecne známe, ze susené má výraznejsiu chut nez cerstvé a ze teda doslova zabije vsetky ostatné prísady, ktoré doporucujete...

Abecední seznam: