• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Boloňské tousty
    Napište svůj komentář k receptu

    Boloňské tousty

    autor: recepty73
    0.0
    moje hodnoceni
    4.8
    hodnotilo: 19
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Boloňské tousty
    Boloňské tousty
    Boloňské tousty
    Boloňské tousty
    Boloňské tousty
    3fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 500
        g mleté maso - míchané
      • sůl
      • pepř mletý
      • 3
        stroužek česnek
      • 80
        g rajský protlak
      • 1
        ks paprika
      • 3
        ks rajčata oloupaná cca
      • 1
        ks cibule
      • bazalka nebo oregano či směs italských bylinek
      • olej
      • toastový chléb tmavý nebo světlý
      • sýr dle chuti

    Postup přípravy receptu

    1
    Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso a restujeme do vypaření tekutiny. Pak přidáme protlak, který s masem ještě krátce orestujeme, přidáme papriku na kousky pokrájenou, pokrájená rajčata, strouhaný česnek, osolíme a okořeníme dle chuti. Podlijeme velmi malým množstvím vody, červeného vína nebo vývaru a dusíme cca 15 minut.
    2
    Poté směs necháme částečně zchladnout. Rozložíme chleby, na které lžící nandáme podušenou směs, zaklopíme plátkem toustu, vložíme do toustovače, zapečeme.
    3
    Po zapečení dáme na talíř, posypeme sýrem (není nutné) a podáváme. Lze jíst i vychladlé, pokud zbudou.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Boloňské špagety

    Boloňské špagety

    Boloňské brambory

    Boloňské brambory

    Boloňské špagety

    Boloňské špagety

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • creper chef | 16. 1. 2019 12:16

      velmi skvěle

    • Zuza
      Zuza | 19. 8. 2016 19:49

      Super! Zase neco nove :-))

    • Katka Prouzová
      Katka Prouzová | 12. 3. 2016 17:47

      Tousty jsou luxusní. Zase něco jiného než šunka a sýr a všichni jsme si na nich pochutnali.

    • Andrea
      Andrea | 11. 8. 2015 18:39

      WOW!!!!! Neměly chybu :-))

    • Gabina Dudova
      Gabina Dudova | 26. 7. 2014 16:20

      Bolonske spagety mame radi a tousty zkusim udelat. To bude dobry.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Zelenina
    Maso Pokrmy Chuťovky Mleté Ze zeleniny Oběd Svačina Večeře Smažení Dušení Děti Výjimečný den Silvestr Návštěva Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Mleté maso - míchané Olej Paprika Pepř mletý Rajčata oloupaná Rajský protlak Sůl Sýr Toastový chléb tmavý
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Rajčatová pizza

    Rajčatová pizza

    Kuřecí prsíčka se zelím

    Kuřecí prsíčka se zelím

    Gnocchi s listovým špenátem

    Gnocchi s listovým špenátem

    Rajčatovo-paprikový salát

    Rajčatovo-paprikový salát

    Dětské tiramisu

    Dětské tiramisu

    Indické kuře Tikka Masala

    Indické kuře Tikka Masala

    Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

    Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

    Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

    Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

    Piškotový koláč s jahodami

    Piškotový koláč s jahodami

    Doporučujeme

    95 minut
    Hovězí sekaná Wellington

    Hovězí sekaná Wellington

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    22
    Reuben sendvič s červeným zelím
    Reuben sendvič s…
    16
    Pizza – Langoše
    Pizza – Langoše
    16
    "Tiramisu" roláda
    "Tiramisu" roláda
    15
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    13
    Křupavé cibulové kroužky
    Křupavé cibulové kroužky

    Zajímavé články

    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky i na plech!
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky…

    Sledujte nás

    AHA.cz Změny na Nově: PROČ SE ZBAVILI POLÍVKY? A víme, kdy zavřou Ordinaci!

    Změny na Nově: PROČ SE ZBAVILI POLÍVKY? A víme, kdy zavřou Ordinaci!

    AHA.cz Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    AHA.cz Deník Aha! 19.1.2021

    Deník Aha! 19.1.2021

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Ženy.cz Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Maminka.cz 10 chyb v legendárním filmu Pelíšky, na které jste zatím nepřišli

    10 chyb v legendárním filmu Pelíšky, na které jste zatím nepřišli

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Židenický fašistický puč aneb zn. Udělej si sám!

    Vladimír Mertlík: Židenický fašistický puč aneb zn. Udělej si sám!

    E15.cz Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Abecedazahrady Jak levně a rychle vyčistit stříbro

    Jak levně a rychle vyčistit stříbro

    Další doporučené recepty:

    Boloňské špagety a la Krupi
    Boloňské špagety a la Krupi
    Boloňské špagety po anglicku
    Boloňské špagety po anglicku
    Boloňské špagety podle Evy
    Boloňské špagety podle Evy
    Boloňský guláš na zítra
    Boloňský guláš na zítra
    Bomba na letní vedra
    Bomba na letní vedra
    Bombastický celozrnný makovec s mrkví
    Bombastický celozrnný makovec s mrkví
    • Recepty.cz
    • Boloňské tousty
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí