Jablečný koláč IV.

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g hladká mouka
    • 100
      g cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks bílý jogurt
    • 200
      ml mléko
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 750
      g jablka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme mouku, cukr a vejce do velké mísy a řádne rozmícháme. Za stálého mícháme postupně přidáváme jogurt, mléko a prášek do pečiva. Vyklopíme na připravený pekáč (vymazaný olejem a posypaný trochu moukou).
2
Nakrájíme jablka na malé kousky a klademe navrch. Pečeme v troubě.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Verča
    Verča |

    4. 3. 2014 19:19

    Koláč není špatný, ale ten tuk tam výrazně chybí. Mouku jsem dala hladkou (250g), žitnou (100g) a špaldovou (50g). Má zajímavou chuť :-)

  • eva
    eva |

    15. 3. 2013 14:21

    tuk nahrazuje jogurt,ale asi recept nic moc. :-(

  • Nikolka s Renatkou
    Nikolka s Renatkou |

    2. 3. 2013 17:31

    My jsme si recept trošku poupravily, ale výsledek je vynikající :-) Jestli můžu poradit, je lepší když si jablka okrájíte a nastrouháte na plátky, posypete skořicovým cukrem a mletými vlašskými ořechy :-* <3

  • Werča
    Werča |

    2. 1. 2013 20:32

    Tento recept je veliice jednoduchy, ted jen čekam nez se mi to dopece ... A myslim si že kdo není hloupi odhadne na kolik se to ma pect:) :-)) :-[ :-P

  • Martina
    Martina |

    11. 8. 2012 20:05

    Kolik asi toho tuku? Jsem v pečení začátečnice, tk to tak nějak ještě neodhadnu ;-)

  • Jana
    Jana |

    1. 3. 2012 19:57

    je opravdu velice spatne napsan, tuk jsem radsi pridala ani neni napsano na kolik a jak dlouho peci...tak by me zajmalo jak ho autorka pece...

  • Simča S.
    Simča S. |

    6. 11. 2010 13:29

    Tak tento recept nebudu hodnotit dobře. Jednak při smíchání mouky, vajec a cukru vznikne hudtá hrouda - mysláím, že lepší postup by bylo smíchat cukr, vejce a mléko a pak přidat mouku smíchanou s práškem do pečiva. Při tomto postupu si nejsem jistá, zda je prdopeč dobře "rozptýlen". I to, že tu není žádný tuk mne překvapuje... Buchta byla keclá, těžká, nechutnala nám...

  • Ali
    Ali |

    13. 4. 2007 08:26

    Do těsta se nedává žádný tuk? Jinak recept vypadá dobře a hlavně jednoduše.