• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání

Výsledky vyhledávání: TalkZA31 2

Uložit vyhledávání
Název vyhledávání
  • Počet nalezených receptů:

    199

    5 minut
    Pikantní dresing 1 2 3 4 5

    Pikantní dresing 1 2 3 4 5

    Vše smícháme a používáme na vše, k čemu si myslíme, že by to mohlo být dobré. Např. Smažený sýr, řízek, smažená cuketa, na brambory apod.... více o Pikantní dresing 1 2 3 4 5

    Chalupářský špíz z kuřete 2

    Chalupářský špíz z kuřete 2

    Očištěné kuře vykostíme, z masa stáhneme kůži a nakrájíme ho na větší kostky. Připravíme si oprané hlavičky žampionů a čerstvou papriku nakrájíme na... více o Chalupářský špíz z kuřete 2

    2 x tvarohové knedlíčky nasladko

    2 x tvarohové knedlíčky nasladko

    1. - brambory nastrouháme a spojíme věsto s tvarohem,vejcem a solí. Tvarujeme menší knedlíčky, obalíme je v hladké mouce a vaříme v mírně osolené vodě... více o 2 x tvarohové knedlíčky nasladko

    Pohanková dobrota (2 porce)

    Pohanková dobrota (2 porce)

    Pohanku přelijeme vroucí vodou, po chvíli přecedíme a necháme hodně okapat. V suchém kastrolu pohanku krátce opražíme, zalijeme polovinou vody a... více o Pohanková dobrota (2 porce)

    Perník s jablky 2

    Perník s jablky 2

    Oloupaná jablka nastrouháme, přidáme vše ostatní, pokud se nám zdá těsto husté můžeme zředit troškou mléka. Přilijeme na vymazaný a vysypaný malý... více o Perník s jablky 2

    Bramborový pekáček nejen z brambor 2

    Bramborový pekáček nejen z brambor 2

    Brambory uvaříme ve slupce, vlažné oloupeme a rozmačkáme. Přidáme celé vejce, změklé máslo (30 - 40 g), parmazán (30 g), sůl, pepř, muškátový oříšek a... více o Bramborový pekáček nejen z brambor 2

    Italská omeleta 2

    Italská omeleta 2

    Vařený brambor rozmačkáme vidličkou a smícháme s mascarpone. Vejce rozšleháme v misce. Rajčata, olivy, ančovičky nakrájíme na drobno a přidáme k... více o Italská omeleta 2

    20 minut
    Prosté těstoviny s hráškem 2

    Prosté těstoviny s hráškem 2

    Zeleninu očistíme a nakrájíme nadrobno, v pánvi rozehřejeme olej a zeleninu krátce orestujeme. Přidame hrášek, zalijeme cca 100 ml horké vody, osolíme... více o Prosté těstoviny s hráškem 2

    60 minut
    Zapečené brambory 2

    Zapečené brambory 2

    Nejprve vytřeme pekáč nebo zapékací mísu olivovým olejem. Dáme vařit brambory v celku (v slupce) a po uvaření oloupeme. Mezitím si nakrájíme uzené... více o Zapečené brambory 2

    300 minut
    Svatomartinská husa 2

    Svatomartinská husa 2

    Očištěnou a omytou husu si připravíme nejlépe den předem: dáme do pekáče, důkladně nasolíme, okmínujeme z obou stran a necháme přes noc v lednici.... více o Svatomartinská husa 2

    40 minut
    Hrášková polévka 2

    Hrášková polévka 2

    Nadrobno nasekanou cibulku a česnek opečte na másle dozlatova, zaprašte moukou a upražte světlou jíšku. Zalijte ji vývarem, přiveďte k varu a 15 minut... více o Hrášková polévka 2

    40 minut
    Čokoládový nugát 2

    Čokoládový nugát 2

    Oba cukry i kukuřičný sirup (seženete jej v obchodech se zdravou výživou) dejte do pánve, přidejte 60 ml vody a přiveďte k mírnému varu. Za průběžného... více o Čokoládový nugát 2

    2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli

    2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…

    Květy z divizny velkokvěté sbíráme průběžně, jelikož každý den nakvétá i opadá. Květy sbíráme suché, bez kalichu, od června do září. Sirup bez... více o 2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli

    5 minut
    4-3-2-1 bábovka

    4-3-2-1 bábovka

    1) Vše smícháme dohromady tak, aby řídké těsto bylo hladké. 2) Vymažeme si pečící papír, který potom vložíme do misky (např. skleněné). 3) Těsto... více o 4-3-2-1 bábovka

    70 minut
    Slaný koláč 2 v 1

    Slaný koláč 2 v 1

    Do mísy rozklepněte vejce, rozšlehejte je metličkou, přidejte smetanu nebo šlehačku, sůl, pepř a bylinky. Ještě jednou promíchejte. Přichází řada na... více o Slaný koláč 2 v 1

    Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

    Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :…

    Placky: smícháme mouky (špaldovou, ječnou, pohankovou, kukuřičnou, amarantovou - nebo co je k dispozici), sůl a koření, vejce, olej, naředíme vodou na... více o Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

    20 minut
    Zeleninový talíř III

    Zeleninový talíř III

    Salátové listy pořádně propláchněte a vodu dobře otřepejte. Ředkvičky očistěte a opláchněte, křen oloupejte a obojí nakrájejte na tenké plátky.... více o Zeleninový talíř III

    30 minut
    Veganský talíř

    Veganský talíř

    Mrkev s červenou řepou nakrájíme na stejné menší kostičky, posypeme provensálským kořením, a vložíme na plech s olejem. V troubě necháme péct do... více o Veganský talíř

    Rychlé pohoštění 1. 2. 3.

    Rychlé pohoštění 1. 2. 3.

    1. Troubu na 225 °C, na plech naskládat kolečka salámu a péci asi 7 minut. Pak na každé kolečko dát lžičku zakysané smetany, lístky bazalky naskládat... více o Rychlé pohoštění 1. 2. 3.

    60 minut
    Tvarohové křupky na 2 způsoby

    Tvarohové křupky na 2 způsoby

    Tvaroh, mouku a nastrouhaný tuk zpracujeme rychle v těsto. Necháme odpočinout. Potom vyválíme plát potřeme vejcem, posypeme solí, kmínem, sezamem nebo... více o Tvarohové křupky na 2 způsoby

    1 2 3 4

    1 2 3 4

    Do vyšší sklenice nalejeme: 1 díl KYSELÉ (šťáva z citronu nebo limety...), 2 díly SLADKĚ (grenadina, ovocná šťáva, sirup...), 3 díly SILNÉ (bílý rum,... více o 1 2 3 4

    15 minut
    Jarní omeleta pro 2

    Jarní omeleta pro 2

    Větší pánev nejlépe s nepřilnavým povrchem lehce pomažeme tukem. Vejce rozšleháme se smetanou a tabascem a vlijeme na horký tuk. Necháme usadit 20-30... více o Jarní omeleta pro 2

    10 minut
    Tvarohové knedlíky 2

    Tvarohové knedlíky 2

    Změklé máslo utřeme se solí do pěny, vmícháme prolisovaný tvaroh, cukr, po částech mouku společně s mlékem a nakonec vmícháme žloutek a celé vejce.... více o Tvarohové knedlíky 2

    Tatarák 2

    Tatarák 2

    Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarák 2

    Ferrero Rocher 2

    Ferrero Rocher 2

    Tatranky nastrouháme, k tomu přidáme 6 lžic mírně roztopeného čokoládového krému a 50 g na jemno nasekaných nesolených arašídů. Ze směsi tvoříme... více o Ferrero Rocher 2

    Minutkový guláš Stroganov 2

    Minutkový guláš Stroganov 2

    Maso očistíme, nakrájíma na úzké nudličky a rychle osmahneme na oleji. Přidáme cibuli a žampiony a společně s masem dále osmahneme. Sundáme z plotny a... více o Minutkový guláš Stroganov 2

    60 minut
    Medovník 2

    Medovník 2

    Med, cukr, vejce a Heru mícháme nad párou v hrnci. Pak smícháme 2kávové lžičky jedlé sody, kterou neutralizuji octem ( což údajně znamená ji trošičku... více o Medovník 2

    Bleskový dort 2

    Bleskový dort 2

    Do dortové formy dáme dortový korpus, resp. naskládáme piškoty, které jsme namáčeli ve studené kávě, korpus polijeme studenou kávou. Do mísy s víkem ... více o Bleskový dort 2

    15 minut
    Vaječný koňak 2

    Vaječný koňak 2

    Do nádoby dáme cukr, vanilkový cukr a žloutky. Vše společně utřeme (můžeme k tomu použít ruční šlehač). Pak přidáme SALKO, popřípadě TATRU. Za... více o Vaječný koňak 2

    Kávová roláda 2

    Kávová roláda 2

    Žloutky ušleháme s polovinou dávky cukru moučky do pěny. Postupně přimícháme mouku a sníh z bílků se zbytkem cukru moučka. Těsto rozetřeme na plech... více o Kávová roláda 2

    40 minut
    Žraločí ploutve 2

    Žraločí ploutve 2

    Maso nakrájet na nudličky; smíchat ingredience na marinádu, přidat maso a dát přes noc do lednice. Rozpálit pánev a zprudka osmažit na lžíci oleje.... více o Žraločí ploutve 2

    60 minut
    Čínská pánev 2

    Čínská pánev 2

    Maso nakrájíme na drobné kostičky, smícháme se solamylem a kořením. Dáme odležet aspoň na 1/2 do lednice. Na pánvi rozehřejeme olej vložíme... více o Čínská pánev 2

    30 minut
    Chlebové karbenátky č. 2.

    Chlebové karbenátky č. 2.

    Chleba zbavíme kůrky. Do misky chleba nadrobíme a zalijeme mlékem. Musí být s chleba být tzv. hmota. Přebytečné mléko vylejeme. Dále si nastrouháme... více o Chlebové karbenátky č. 2.

    Kuličky z tatranek

    Kuličky z tatranek

    Tatranky nastrouháme nebo rozemeleme a nasypeme do misky, přidáme změklé máslo, rum, moučkový cukr a vlažné mléko. Zpracujeme v pevné těsto. Tvarujeme... více o Kuličky z tatranek

    Tarator

    Tarator

    Okurku nakrájíme na drobné kostičky nebo nastrouháme. Ve smetaně rozmícháme utřený česnek, nasekaný kopr a olej. Polévku nalijeme do talířů a posypeme... více o Tarator

    Tatarský biftek II.

    Tatarský biftek II.

    Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek II.

    Tatarský biftek

    Tatarský biftek

    Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek

    50 minut
    Tatranské pracny

    Tatranské pracny

    Tatranky a tuk najemno nastrouháme a zpracujeme s ostatními přísadami na vláčné těsto. Formičky na pracny vymažeme rozehřátou Omegou, naplníme těstem... více o Tatranské pracny

    Listové taštičky plněné mletým masem

    Listové taštičky plněné mletým masem

    Tence vyválíme listové těsto (asi 2 mm) a nakrájíme na čtverce o velikosti asi 8x8 cm a na každý dáme lžíci náplně. Těsto přeložíme a okraje dobře... více o Listové taštičky plněné mletým masem

    Plněné taštičky

    Plněné taštičky

    Tymián a saturejku opláchneme, osušíme a nasekáme. Sýr rozmačkáme vidličkou, přidáme bylinky, promícháme a necháme odležet, aby získal vůni koření.... více o Plněné taštičky

    Azu po tatarsku

    Azu po tatarsku

    Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání zprudka osmahneme. Lehce podlijeme vodou nebo... více o Azu po tatarsku

    Vývar s masovými taštičkami

    Vývar s masovými taštičkami

    Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme je 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme s nastrouhaným špekáčkem a... více o Vývar s masovými taštičkami

    Kuřecí řízek Tahiti

    Kuřecí řízek Tahiti

    Řízky naklepeme, osolíme a obalíme v trojobalu (2/3 strouhanky nahradíme kokosem). Obalené řízky usmažíme dozlatova. Na oleji rozpustíme cukr na... více o Kuřecí řízek Tahiti

    5 minut
    Tatarský biftek z lososa

    Tatarský biftek z lososa

    Lososa nakrájíme na kostičky a smícháme s jemně nakrájenou cibulí, nasekaným koprem, dochutíme solí, pepřem a pokapeme olejem. Dáme na 20 minut... více o Tatarský biftek z lososa

    Tatranské kuře

    Tatranské kuře

    Uděláme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím připravíme masovou směs: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme... více o Tatranské kuře

    Bramborové taštičky se zelím

    Bramborové taštičky se zelím

    Brambory oloupeme, nastrouháme, posypeme moukou, osolíme a vejci zaděláme tužší bramborové těsto. Hned jej rozválíme na pomoučeném vále, ozdobným... více o Bramborové taštičky se zelím

    10 minut
    Tatarka ze zakysanky

    Tatarka ze zakysanky

    Do zakysané smetany nastrouháme okurku, naklájíme na drobno cibulku, přidáme hořčici, sůl a pepř. Vše promícháme a můžeme podávat ke smaženým pokrmům.... více o Tatarka ze zakysanky

    60 minut
    Tradiční tažený štrůdl

    Tradiční tažený štrůdl

    Z hladké mouky, cukru, rozpuštěného másla, špetky soli a teplé vody (tolik, aby se těsto nelepilo, ale bylo krásně vláčné!) zaděláme těsto, které... více o Tradiční tažený štrůdl

    Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

    Tagliatelle se špenátem a houbovou…

    Nakrájíme houby, prolisujeme česnek a osmažíme na pánvi, dokud nám houby nezměknou. Zatímco smažíme, uvaříme si v hrnci vodu a uvaříme těstoviny. Když... více o Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

    Listové rychlé sladké tajemství

    Listové rychlé sladké tajemství

    Koupené plátky list. těsta (pokud jsou tam 2 pláty) rozřízneme ještě na dvě půlky. Vezmeme 1. půlku a rozválíme na čtverec. Rozřízneme na čtvrtky,... více o Listové rychlé sladké tajemství

    Kuřecí tajemství

    Kuřecí tajemství

    Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme (můžeme použít i grilovací koření), položíme plátek šunky, na něj půlku banánu a svineme jako španělského... více o Kuřecí tajemství

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • Další stránka
    • Gelfix extra 2:1 (Dr.Oetker)
      Najít recepty
    • Porcelánový talíř
      Najít recepty
    • Vaječné tagliatelle
      Najít recepty
    • Tableta vitamínu C
      Najít recepty
    • Tatranka
      Najít recepty
    • Tabasco
      Najít recepty
    • Tang
      Najít recepty
    • Tavený sýr
      Najít recepty
    • Tavený sýr - uzený
      Najít recepty
    • Tatra
      Najít recepty
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • Další stránka
  • Ohřívané pomfrity

    Ohřívané pomfrity

    Hranolky jsou nejlepší čerstvě osmažené. Co ale dělat, když vám nějaké zbydou a vy je… Celý článek

    Jak skladovat chléb?

    Jak skladovat chléb?

    Také se vám stává, že předevčírem koupený chléb je tvrdý, jako kdybyste ho doma měli týden, a… Celý článek

    Jak dostat kečup z láhve?

    Jak dostat kečup z láhve?

    Nejspíš to dobře znáte, chcete si na talíř dát kečup, otevřete novou lahvičku, ale ať s ní… Celý článek

    Křehounký závin

    Křehounký závin

    Také tak milujete štrůdly a záviny? Jejich příprava není složitá, určitě už to máte nacvičené.… Celý článek

    Pikantní řízky

    Pikantní řízky

    Smažené řízky jsou oblíbená česká klasika, je ale pár způsobů, jak je vylepšit a pozdvihnout… Celý článek

    Problémy s omáčkou

    Problémy s omáčkou

    Servírujete oblíbené omáčky v omáčníku, aby si každý nandal jen tolik, kolik sní? Pak se vám… Celý článek

    Jak na vajíčka přilepená k obalu

    Jak na vajíčka přilepená k obalu

    Většina z nás kupuje vajíčka buď v platech po třiceti kusech nebo v menším množství v… Celý článek

    Pozor na alkohol

    Pozor na alkohol

    Máte rádi pokrmy z hub? Pak jste možná už slyšeli o tom, že by se neměly konzumovat s… Celý článek

    Játrové knedlíčky do polévky

    Játrové knedlíčky do polévky

    Pořádný silný vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky je klasika, kterou většina z nás miluje.… Celý článek

    Nadýchané palačinky

    Nadýchané palačinky

    Jsou skvělé nasladko, ale i naslano. Řeč je o palačinkách, které jsou hotové raz dva a stačí… Celý článek

    • Předchozí stránka
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • ...
    • 12
    • Další stránka
    • Nic nebylo nalezeno

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

142
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
89
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami
70
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
62
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
61
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact