Pohanková dobrota (2 porce)

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pohanku přelijeme vroucí vodou, po chvíli přecedíme a necháme hodně okapat. V suchém kastrolu pohanku krátce opražíme, zalijeme polovinou vody a zvolna pod poklicí dusíme.
2
Dál podléváme a pohanku dodusíme doměkka. Pak do ní vmícháme sůl, majoránku a utřený česnek.
3
Na sádle usmažíme dozlatova jemně nakrájenou cibuli a slaninu a obě porce na talířích polijeme.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Majoránka Pohanka Sádlo Sůl Uzená slanina Vařící voda Voda
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    31. 7. 2016 13:46

    Sníst se to dalo, ale moc nás to neoslovilo, bylo to fádní.

Další doporučené recepty: