Dobrota z alobalu

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: markitka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g maso libovolné
    • 500
      g brambory
    • 2
      lžíce pikantní hořčice
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g anglická slanina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na lehce potřený alobal olejem poklademe plátky anglické slaniny, na to plátky syrových brambor, osolíme, na brambory naklepané maso, které jsme ochutili solí, pepřem a potřeli silně pikantní hořčicí - ať už z jedné nebo obou stran. Na maso kolečka cibule a plátek slaniny. Uzavřeme do alobalu a pečeme dle druhu masa.
2
Je to další recept z mnoha variant na maso v alobalu, které určitě doma připravujete. Použitím jiných ingrediencí vznikne zase jiná zajímavá kombinace.
Zařazení: Maso Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Eva1
    Eva1 |

    14. 4. 2011 21:10

    Tento recept nikdy nezklame. Foto přikládám. :-)

  • Gabina Nádvorníková
    Gabina Nádvorníková |

    25. 1. 2007 10:07

    Dekujeme, vcera jsme vyzkouseli presne dle receptu, pouzili francouzskou pikantni horcici a moc si pochutnali, diky

  • Gabina Nádvorníková
    Gabina Nádvorníková |

    25. 1. 2007 10:04

    Dekujeme, delali jsme to vcera presne dle receptu,pouzili francouzskou horcici a moc si pochutnali,diky

  • Majka Rončáková
    Majka Rončáková |

    15. 1. 2007 12:49

    Dělám to z vepřového kolena, ale krájím to na kosky vč. brambor a přidám i točený salám a česnek. Kůže z kolena pustí výbornou šťávu takže nedávám žádný tuk.