Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tvarohová pomazánka extra
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Medovník z Počernic
Tvarohové muffiny
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Cibulovo-česnekové plátky
Zeleninový boršč
Domácí těstoviny
Omáčka z pečených paprik
Flank steak s hráškem a fazolkami
Čokoládové suflé
Luštěninový salát s rukolovým pestem…
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pavlova s citronovým krémem