Rožnovské kapsy

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso omyjeme, osušíme, odřízneme tučné kousky a nařízneme kapsy. V misce utřeme máslo se sýrem (můžeme ho nastrouhat), špetkou pepře a usekanou petrželkou. Ovoce nakrájíme na kostičky a zamícháme do hmoty. Směsí naplníme kapsy a uzavřeme špejlí.
2
Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku a narovnáme maso. Lehce jej pokapeme sójovou omáčkou a za občasného podlévání dusíme pod pokličkou doměkka. Jako příloha jsou vhodné hranolky nebo pečené bramory a velká zeleninová obloha.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Dana Vorlová
    Dana Vorlová |

    7. 2. 2010 22:51

    Výborná kombinace Nivy a broskví. Doporučuji !

  • Dahiba
    Dahiba |

    24. 1. 2006 12:23

    Musím říct, že tyto kapsy mě moc nenadchly, nebyly špatné, ale mě nějak kombinace nivy s broskvemi nešmakovala, ale rozhodně nechci recept hanit, vyzkoušejte a posuďte, vždyť všichni známe co člověk to jiná chuť.

  • Vláďa
    Vláďa |

    29. 4. 2005 08:05

    Zkusil jsem a měl jsem úspěch. Jenom doporučuji nádivku nechat na chvíli ztuhnout v lediničce, půjde líp nacpat do kapsy. Já ji nechal rozměklou a docela jsem se navztekal.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    27. 9. 2004 07:15

    Včera v neděli jsem je dělala, přidala jsem do nádivky ještě trochu nasekaných hub, ale nebylo to nutné. Moc nám chutnalo, ty broskve to značně zjemní a ta cibulka udělá moc dobé "polévání". Měli jsme k tomu vařené brambory s petrželkou a byly k tomu výborné. Díky za další recept, který určitě neopustíme!

Poslední navštívené:

Abecední seznam: