Maďarská rybí polévka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce sádlo
    • 50
      g slanina
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžička pálivá paprika
    • 500
      g rybí maso
    • 2
      ks paprikové lusky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso uvaříme ve slané vodě, vývar přecedíme a odstraníme z masa kosti. Na rozpáleném másle osmahneme kolečka cibule s kostičkami slaniny, okořeníme paprikou a zalijeme vývarem. Do vroucí polévky přidáme rajčata a papriky pokrájené na plátky, rybí maso a ochutíme česnekem, solí a pepřem.

RADA: Polévky, které zaženou i ten největší hlad!

Kategorie: Polévky Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: