• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Francouzské brambory III.
    Napište svůj komentář k receptu

    Francouzské brambory III.

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.1
    hodnotilo: 7
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Francouzské brambory III.
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • brambory (Pro 4 osoby cca 10 větších)
      • 1
        plechovka sterilovaný hrášek
      • uzeniny (Např. 4 polopárky)
      • 4
        ks vejce 3-4
      • cibule
      • olej
      • sůl
      • pepř mletý
      • červená paprika
      • 4
        lžíce sojová omáčka

    Postup přípravy receptu

    1
    Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na půl centimetru silná kolečka. Na pánvi osmažíme na drobno pokrájenou cibulku, přidáme na kolečka nakrájené polopárky a nakonec hrášek. Po usmažení všech ingrediencí zalijeme sojovou omáčkou, opepříme, osolíme.
    2
    Do pekáčku vymazaného olejem klademe vrstvu brambor, směsi z uzeniny a hrášku a nakonec zase brambory. Nezapomeneme brambory osolit! Poslední vrstvu brambor zlehka posypeme červenou paprikou. pečeme v troubě cca 25 min, 5 min před dopečením polijeme rozkvedlanými osolenými vejci. Podáváme s kyselou okurkou.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Francouzské brambory

    Francouzské brambory

    Francouzské Brambory

    Francouzské Brambory

    Francouzské brambory - bez vaření

    Francouzské brambory - bez vaření

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • majkl1679 | 8. 2. 2020 09:10

      Sojovku ? styděl bych se ...

    • barbarons
      barbarons | 9. 3. 2015 16:57

      Moc dobrý receptík :) Já do směsi ještě přidala barevnou papriku a bylo to také dobré...a manžel si na to nastrouhal ještě sýr :-)

    • barbarons
      barbarons | 9. 3. 2015 16:55

      Dobrý recept, já ještě do směsi přidala barevnou papriku :-) a je to mňamkaaa.. :-) Jinak manžel si na to nastrouhal ještě sýr :-)

    • Vlasta
      Vlasta | 23. 1. 2013 21:59

      :-D

    • recepty73
      recepty73 | 10. 11. 2010 13:29

      Foto u receptu je mé,ale autorem nejsem :-).Musím potvrdit,že jsou dobré...

    • rosna | 10. 11. 2010 13:25

      moc dobré brambory, varila jsem je uz v lete a ted jsem si na ne vzpomnela a uz jsou v troube :)

    • Věra
      Věra | 16. 1. 2008 20:06

      Dávám 1.Bylo to dobré.Konečně se mi povedly zapékané brambory tak,jak jsem se snažila hodně dlouho.Akorát jsem přidala trochu uzeného masa a vše s bramborama zamíchala dohromady(nevrstvila klasicky)

    • Petr
      Petr | 21. 2. 2006 15:45

      Marie, zkuste to a nebo jděte o recept dál. Je to moc dobré! :-)

    • Marie Novotná
      Marie Novotná | 18. 11. 2005 14:24

      Proč, prosím, do fracouzských brambor sójovou omáčku?

    • I D
      I D | 17. 9. 2005 22:39

      Místo hrášku paprika, červená, žlutá, zelená = vypadá to moc hezky a tyky tak chutná. Pepřema červenou paprikou dochutit do pikantna. Kyselá okurka k tomu sedí:o)

    • Lucka
      Lucka | 10. 3. 2005 11:44

      Poloparek je termin pouzivany pro parky jinde nazvane jako obycejne. Sama jsem se setkala s touto "neznalosti" terminu, kdyz jsem studovala na jihu cech a chtela jsem si tuto pochutinou koupit. Zjednodusene - je to tlusty parek. :-))

    • Alena
      Alena | 4. 3. 2005 11:56

      Polopárek bych řekla, že je půl párku a např. 4 polopárky by mohly být dle mé úvahy dva celé párky... velmi zajímavé bude až půjdu do masny koupit např. 25 polopárků co mi dají, že by 12,5 párků ?...

    • picinka
      picinka | 4. 3. 2005 09:21

      že by to bylo dobré

    • Anonym
      Anonym | 22. 2. 2005 17:45

      co je to poloparek?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Brambory Francouzské Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
    Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Cibule Olej Pepř mletý Sojová omáčka Sterilovaný hrášek Sůl Uzeniny Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Gulášová polévka

    Gulášová polévka

    Léčivý sirup z jitrocele

    Léčivý sirup z jitrocele

    Kávěnky

    Kávěnky

    Chléb skoro jako Šumava

    Chléb skoro jako Šumava

    Tuňáková pomazánka II.

    Tuňáková pomazánka II.

    Segedínský guláš III.

    Segedínský guláš III.

    Rychlovka čína

    Rychlovka čína

    Lehké bylinkové máslo

    Lehké bylinkové máslo

    Fitness špagety s hovězím masem

    Fitness špagety s hovězím masem

    Doporučujeme

    40 minut
    Makové kytky s citronem

    Makové kytky s citronem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    235
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    37
    Grilovaný kuřecí kebab
    Grilovaný kuřecí kebab
    32
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    30
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    27
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš

    Zajímavé články

    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Vánoční klasika Sám doma: Jak dnes vypadají hrdinové legendární komedie?

    Vánoční klasika Sám doma: Jak dnes vypadají hrdinové legendární komedie?

    Ženy.cz Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Maminka.cz Hračky, které se nepovedly. Výběr z těch nejšílenějších

    Hračky, které se nepovedly. Výběr z těch nejšílenějších

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady I v zimě můžete pěstovat bylinky

    I v zimě můžete pěstovat bylinky

    Další doporučené recepty:

    Francouzské brambory
    Francouzské brambory
    Francouzské Brambory
    Francouzské Brambory
    Francouzské brambory - bez vaření
    Francouzské brambory - bez vaření
    Francouzské brambory od mé maminky
    Francouzské brambory od mé maminky
    Francouzské kuře II.
    Francouzské kuře II.
    Francouzské palačinky
    Francouzské palačinky
    • Recepty.cz
    • Francouzské brambory III.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí