Francouzské brambory

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Do pekáče na přípravu
    • 2
      kg brambory nové
    • 250
      g měkký salám Používám Výrobní salám.Může být i jiná uzenina
    • 100
      g anglická slanina
    • 3
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme vařit brambory ve slupce. Necháme vařit tak aby byly na zkus. Nesmí být moc měkké, kvůli dopékaní v troubě. Mezi tím co se brambory vaří, si nakrájíme cibuli, uzeninu a slaninu na kostky.
2
Cibuli si dáme smažit na másle, přidáme prolisovanými česnek.Necháme mírně do zlatova a přidáme připravené uzeniny,sůl, pepř a koření na Americké brambory.10-15min. restujeme a odstavíme z plotny, přidáme hrášek,,bez nálevu".
Zařazení: Slovník pojmů
Kategorie: Francouzské
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory nové Česnek Cibule Měkký salám

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: