Fazolkovo-žampiónová polévka

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g zelené fazolky 1 pytlík mražený
    • 360
      g nákládané žampiony dvě konzervy 360 g
    • 100
      g smetana na vaření
    • 1
      ks masox
    • 2
      ks knorr bohatý bujon zeleninový
    • rostlinný olej
    • hladká mouka
    • ocet
    • cukr krupice
    • drcený kmín
    • 1
      l voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve otevřeme žampionové konzervy a vylijeme slaný nálev. Poté dáme na plotýnku větší hrnec. Vložíme do něj žampiony, zalijeme rostlinným olejem a posypeme kmínem. Necháme je chvíli orestovat, poté přidáme pytlík mražených fazolek. Za chvíli zalijeme vodou, přidáme Masox a zeleninový bujón. Pár minut necháme vařit a pak přidáme smetanu na vaření, ocet a cukr. Na závěr zahustíme trochou mouky.

RADA: VIDEO, jak připravit brokolicový krém!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.