Marináda na kuřecí maso s citrusy

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Redakce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,3
      šálek dijonská hořčice
    • 1
      lžíce vinný ocet bílý nebo červený
    • 1
      lžička provensálské bylinky sušené
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 1,5
      kg kuřecí prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks citron krájený na osminy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ve střední míse prošlehejte hořčici, vinný ocet a bylinky, přidejte olivový olej. Do marinády naložíme kuřecí prsa krájená na kousky a necháme alespoň 30 minut v lednici, nejlépe přes noc.

RADA: Jak naporcovat kuře

2
Napícháme na jehlice jako špízy a prokládáme měsíčk citronu.
3
Položíme na rozpálený gril a grilujeme s občasným otáčením do zlatova.

RADA: Marináda podle Zdeňka Pohlreicha

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: