Gyros po řecku s českým masem

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: KateD

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso
    • 2
      plátek kuřecí prsa na 2,5 cm
  • Marináda
    • 2
      ks cibule nadrobno nakrájená
    • 1
      hrst petrželka
    • 6
      lžíce olivový olej
    • 2
      lžíce česnek utřený
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      lžíce oregáno
    • 0,3
      lžička mletý kmín
    • 1
      lžíce pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmixujeme ingredience na marinádu a naložit do ní maso nakrájené na 2,5 cm plátky a nechat v ledničce přes noc. Vyjmout plátky masa z marinády a osolit je. Usmažit maso po 2 min. na každé straně a potírat zbylou marinádou.
2
Podáváme s pita chlebem, s okurkami v jogurtu a se zeleninou (rajčaty, cibulí a hlavkovým salátem).
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • marrus@email.cz
    marrus@email.cz |

    9. 7. 2013 19:00

    super inspirace,,dik,, :-)

  • Ghost.chef
    Ghost.chef |

    28. 7. 2011 16:22

    Super recept, super gyros. Nejednou sme si dali docune.

  • Alina
    Alina |

    15. 4. 2007 18:47

    výborné

  • zuzana sipicka
    zuzana sipicka |

    15. 4. 2007 00:53

    je to nej,nej recept mnam