Dýňové cappuccino

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • olivový olej
    • sůl
    • kurkuma
    • skořice - mletá na ozdobu
    • čokoláda vysokoprocentní na ozdobu
    • 500
      g dýně očištěná
    • 200
      ml cider venegal
    • 120
      ml smetana na vaření
    • 1
      lžička javorový sirup
    • 1
      lžička koření Ras el Hanout

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dýni nakrájejte na menší kousky, uvařte doměkka a rozmixujte na pyré. Rozehřejte olej a zpěňte na něm jemně nakrájenou cibuli. Přikryjte poklicí a asi 10 minut poduste. Přidejte pyré a přiveďte k varu, průběžně míchejte ode dna. Rozmixujte dohladka, přidejte zbylé ingredience kromě smetany a 10 minut poduste pod poklicí. Smetanu ohřejte v kastrolku těsně pod bodem varu, přilejte do vyšší misky a mixérem napěňte. Krémovou směs nalijte do šálků a ozdobte napěněnou smetanou. Podle chuti zastrouhejte čokoládou nebo skořicí.
Kategorie: Nápoje Horké nápoje

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: