• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání

Výsledky vyhledávání: tapas

Uložit vyhledávání
Název vyhledávání
  • Počet nalezených receptů:

    169

    100 minut
    Chorizové chlebánky - TAPAS

    Chorizové chlebánky - TAPAS

    Mouku smíchejte s droždím a cukrem. Pak přidejte sůl a vodu a vypracujte hladké těsto. Nemělo by se vám lepit, podle potřeby přidejte ještě mouku. Dno... více o Chorizové chlebánky - TAPAS

    2 minut
    Papričky Padrón - tapas

    Papričky Padrón - tapas

    Papričky omyjte a nechte oschnout nebo vysušte papírovou utěrkou. Na pánev nalijte olivový olej (asi 0,5 - 1 cm) a nechte rozehřát. Když je olej... více o Papričky Padrón - tapas

    10 minut
    Chorizo jednohubky - tapas

    Chorizo jednohubky - tapas

    Chorizo (nebo paprikovou klobásku) nakrájejte na kolečka (asi 0,5 cm). Ciabattu nakrájejte na kostky o hraně asi 1 cm a česnek na plátky. Na pánvi... více o Chorizo jednohubky - tapas

    30 minut
    Chorizo na víně - tapas

    Chorizo na víně - tapas

    Vidličkou několikrát napíchejte chorizo (klobásku), aby se vytvořily menší dírky. Vložte na pánev, zalijte vínem a přiveďte k varu. Pak ztlumte plamen... více o Chorizo na víně - tapas

    30 minut
    TAPAS: nakládané žampióny

    TAPAS: nakládané žampióny

    Posekejte stroužky česneku, do rendlíku nalijte olivový olej, vodu a citrónovou šťávu. Přidejte česnek, kuličky pepře, 1 bobkový list a tymián. Poté... více o TAPAS: nakládané žampióny

    10 minut
    Pět tapenád

    Pět tapenád

    Vše kromě oleje rozmixujte nebo rozetřete v hmoždíři. Poté zašlehejte olej vlévaný tenkým pramínkem. **Bazalková** : Do zelené tapenády přidejte... více o Pět tapenád

    20 minut
    Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou

    Carpaccio ze pstruha s olivovou…

    Čerstvého pstruha nejprve vyfiletujeme. Nožem nařízneme rybu těsně za prsní ploutví kolmo až k páteři. Ostřím nože pak sjedeme po páteři jedním... více o Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou

    30 minut
    Panenka s olivovou tapenádou

    Panenka s olivovou tapenádou

    Panenku rozkrojte na 4 steaky, opepřete, potřete olejem smíchaným s lístky šalvěje a marinujte. Maso grilujte z každé strany 3–4 minuty a teprve pak... více o Panenka s olivovou tapenádou

    25 minut
    Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a mangem

    Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a…

    Namočte tapiokové perly v mandlovém mléce přibližně na hodinu. Vložte tapiokové perly do hrnce (i se zbylým nevstřebaným mlékem), přidejte kokosové... více o Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a mangem

    Kuličky z tatranek

    Kuličky z tatranek

    Tatranky nastrouháme nebo rozemeleme a nasypeme do misky, přidáme změklé máslo, rum, moučkový cukr a vlažné mléko. Zpracujeme v pevné těsto. Tvarujeme... více o Kuličky z tatranek

    Tarator

    Tarator

    Okurku nakrájíme na drobné kostičky nebo nastrouháme. Ve smetaně rozmícháme utřený česnek, nasekaný kopr a olej. Polévku nalijeme do talířů a posypeme... více o Tarator

    Tatarský biftek II.

    Tatarský biftek II.

    Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek II.

    Tatarský biftek

    Tatarský biftek

    Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek

    50 minut
    Tatranské pracny

    Tatranské pracny

    Tatranky a tuk najemno nastrouháme a zpracujeme s ostatními přísadami na vláčné těsto. Formičky na pracny vymažeme rozehřátou Omegou, naplníme těstem... více o Tatranské pracny

    Listové taštičky plněné mletým masem

    Listové taštičky plněné mletým masem

    Tence vyválíme listové těsto (asi 2 mm) a nakrájíme na čtverce o velikosti asi 8x8 cm a na každý dáme lžíci náplně. Těsto přeložíme a okraje dobře... více o Listové taštičky plněné mletým masem

    Plněné taštičky

    Plněné taštičky

    Tymián a saturejku opláchneme, osušíme a nasekáme. Sýr rozmačkáme vidličkou, přidáme bylinky, promícháme a necháme odležet, aby získal vůni koření.... více o Plněné taštičky

    Azu po tatarsku

    Azu po tatarsku

    Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání zprudka osmahneme. Lehce podlijeme vodou nebo... více o Azu po tatarsku

    Vývar s masovými taštičkami

    Vývar s masovými taštičkami

    Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme je 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme s nastrouhaným špekáčkem a... více o Vývar s masovými taštičkami

    Kuřecí řízek Tahiti

    Kuřecí řízek Tahiti

    Řízky naklepeme, osolíme a obalíme v trojobalu (2/3 strouhanky nahradíme kokosem). Obalené řízky usmažíme dozlatova. Na oleji rozpustíme cukr na... více o Kuřecí řízek Tahiti

    5 minut
    Tatarský biftek z lososa

    Tatarský biftek z lososa

    Lososa nakrájíme na kostičky a smícháme s jemně nakrájenou cibulí, nasekaným koprem, dochutíme solí, pepřem a pokapeme olejem. Dáme na 20 minut... více o Tatarský biftek z lososa

    Tatranské kuře

    Tatranské kuře

    Uděláme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím připravíme masovou směs: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme... více o Tatranské kuře

    Bramborové taštičky se zelím

    Bramborové taštičky se zelím

    Brambory oloupeme, nastrouháme, posypeme moukou, osolíme a vejci zaděláme tužší bramborové těsto. Hned jej rozválíme na pomoučeném vále, ozdobným... více o Bramborové taštičky se zelím

    10 minut
    Tatarka ze zakysanky

    Tatarka ze zakysanky

    Do zakysané smetany nastrouháme okurku, naklájíme na drobno cibulku, přidáme hořčici, sůl a pepř. Vše promícháme a můžeme podávat ke smaženým pokrmům.... více o Tatarka ze zakysanky

    60 minut
    Tradiční tažený štrůdl

    Tradiční tažený štrůdl

    Z hladké mouky, cukru, rozpuštěného másla, špetky soli a teplé vody (tolik, aby se těsto nelepilo, ale bylo krásně vláčné!) zaděláme těsto, které... více o Tradiční tažený štrůdl

    Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

    Tagliatelle se špenátem a houbovou…

    Nakrájíme houby, prolisujeme česnek a osmažíme na pánvi, dokud nám houby nezměknou. Zatímco smažíme, uvaříme si v hrnci vodu a uvaříme těstoviny. Když... více o Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

    Listové rychlé sladké tajemství

    Listové rychlé sladké tajemství

    Koupené plátky list. těsta (pokud jsou tam 2 pláty) rozřízneme ještě na dvě půlky. Vezmeme 1. půlku a rozválíme na čtverec. Rozřízneme na čtvrtky,... více o Listové rychlé sladké tajemství

    Kuřecí tajemství

    Kuřecí tajemství

    Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme (můžeme použít i grilovací koření), položíme plátek šunky, na něj půlku banánu a svineme jako španělského... více o Kuřecí tajemství

    Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

    Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

    Vymažeme pekáček kouskem másla, na něj poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, pak kousky kuřete, osolíme, opepříme dle chuti. Pak zalijeme celou... více o Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

    Rybí taštičky

    Rybí taštičky

    Na troše oleje opražíme nakrájené filé, rozmačkáme ho vidličkou. Vmícháme jíšku připravenou z trochy oleje, mouky a vody. Promícháme a přidáme sekanou... více o Rybí taštičky

    Malé tajemství

    Malé tajemství

    Maso nakrájíme na větší kousky, naložíme ho do medové marinády, kterou jsme připravili z přísad. Maso necháme den naložené. Potom prudce orestujeme.... více o Malé tajemství

    40 minut
    Taštičky z křehkého těsta

    Taštičky z křehkého těsta

    Z přísad vymícháme těsto, dáme do chladničky na 1 hod. odpočinout. Vyválíme 5 mm silné, vykrájíme kolečka s průměrem asi 6 cm, na každé položíme náplň... více o Taštičky z křehkého těsta

    15 minut
    Tatarák z uzeného lososa

    Tatarák z uzeného lososa

    Rozmixujeme na jemno nakrájenou cibuli s kečupem a worchestrovou omáčkou. Přidáme lososa, olej, kopr, citronovou šťávu a krátce cca 10 sekund... více o Tatarák z uzeného lososa

    Kuřecí prsíčka v tatarce

    Kuřecí prsíčka v tatarce

    Do pekáčku dáme vrstvu na kolečka nakrájných brambor, na ně vrstvu koleček cibule, na ně rozprostřeme naklepané kuřecí řízečky. Na maso natřeme cca... více o Kuřecí prsíčka v tatarce

    Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

    Arcibiskupské tajemství cibulové…

    Pozn.: Na začátku je nutno podotknout, že příprava je velmi obtížná vzhledem k množství cibule, které se musí zpracovat. Skutečně totiž není chyba, že... více o Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

    Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč

    Prune tart aneb netradičně opilý…

    Švestky vypeckujeme a namočíme na 4 hodiny do rumu. Všechny suroviny na těsto smícháme a vypracujeme těsto, které dáme na 30 minut do chladničky... více o Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč

    10 minut
    Šunková pomazánka - taťkova

    Šunková pomazánka - taťkova

    Šunku nakrájíme na malé kousky (prodává se i nakrájená šunka v balíčku, něco jako nastrouhaný sýr), cibuli najemno, přidáme jogurt a pomazánkové máslo... více o Šunková pomazánka - taťkova

    60 minut
    Šakerbura - sladké taštičky po Ázerbájdžánsku

    Šakerbura - sladké taštičky po…

    Mléko ohřejeme na 30-35 °C, přidáme droždí, sůl, vejce, přepuštěné máslo, prosátou mouku a zaděláme těsto. Těsto necháme kynout 1-1 1/2 hodiny.... více o Šakerbura - sladké taštičky po Ázerbájdžánsku

    25 minut
    Tartiflette - pochoutka ze Savojska

    Tartiflette - pochoutka ze Savojska

    Brambory oloupeme, a nakrájené na menší kostičky uvaříme téměř do měkka. Mezitím na pánvi zpěníme cibuli nakrájenou na měsíčky, spolu s na kostičky... více o Tartiflette - pochoutka ze Savojska

    30 minut
    Tatarská pomazánka na topinky

    Tatarská pomazánka na topinky

    Brambory nastrouháme a smícháme se vším ostatním. Mažeme na topinky nebo tousty.... více o Tatarská pomazánka na topinky

    30 minut
    Pivovarské tajemství

    Pivovarské tajemství

    Kuřecí maso a játra nakrájíme na kostky, klobásu na menší plátky. V hluboké pánvi rozpálíme olej, opečeme maso a játra, po chvíli přidáme klobásu a... více o Pivovarské tajemství

    Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

    Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :…

    Placky: smícháme mouky (špaldovou, ječnou, pohankovou, kukuřičnou, amarantovou - nebo co je k dispozici), sůl a koření, vejce, olej, naředíme vodou na... více o Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

    Domácí tatarka

    Domácí tatarka

    Ponorným mixérem ve vyšší nádobě vyšleháme vejce, postupně vmixujeme ostatní suroviny, kromě oleje. Ten přidáváme po větších kapkách, až je směs... více o Domácí tatarka

    20 minut
    Domácí tatarská omáčka

    Domácí tatarská omáčka

    Vejce a žloutek dáme do zavařovací sklenice, přidáme hořčici a ocet. Zašleháme ponorným mixérem. Po kapkách přidáváme tolik oleje, aby majonéza... více o Domácí tatarská omáčka

    Jablečný koláč "Tart Tatin"

    Jablečný koláč "Tart Tatin"

    Připravte si větší, hlubokou pánev s průměrem cca 30 cm a poklici, která se může dát do trouby. Též poslouží remoska. Trouba by měla být předehřátá na... více o Jablečný koláč "Tart Tatin"

    30 minut
    Tousty se špekáčkovým tataráčkem

    Tousty se špekáčkovým tataráčkem

    Oloupané špekáčky rozmixujeme nebo umeleme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, hořčici, pepř, kečup, papriku, chilli nebo tabasco, vše... více o Tousty se špekáčkovým tataráčkem

    Ovocný táč (rychlovka)

    Ovocný táč (rychlovka)

    Nejprve vymažeme a vysypeme plech. Do mísy nasypeme mouku, kypřící prášek do peč. a vanilkový cukr, promícháme. Do kastrůlku dáme mléko, olej, vejce a... více o Ovocný táč (rychlovka)

    10 minut
    Tatarka

    Tatarka

    Cibuli a okurky nakrajíme nadrobno a všechny suroviny smícháme. Dochutíme podle chuti.... více o Tatarka

    Meruňkový táč kynutý

    Meruňkový táč kynutý

    Do teplého mléka rozmícháme cukr krystal a přidáme droždí.Necháme vykynout.Na dno mísy dáme špetku soli, přidáme hladkou mouku, vejce,kvásek a... více o Meruňkový táč kynutý

    40 minut
    Tagliatelle se smetanovou omáčkou se špenátem a kuřecím masem

    Tagliatelle se smetanovou omáčkou se…

    Nejprve dáme vařit těstoviny do vroucí osolené vody. Poté na rozpáleném olivovém oleji zprudka orestujeme na jemno pokrájenou cibulku a kuřecí maso na... více o Tagliatelle se smetanovou omáčkou se špenátem a kuřecím masem

    45 minut
    Tatrankové pracny-voňavé

    Tatrankové pracny-voňavé

    100% tuk si nastrouháme na hrubém struhadle. Tatranky a sojové suky rozdrtíme v mixéru (nebo umeleme). Smícháme všechny ingredience, vytvoříme hladké... více o Tatrankové pracny-voňavé

    Babiččin falešný tatarák

    Babiččin falešný tatarák

    Uvařené brambory nastrouháme a přidáme všechny ingredienci. opepříme, osolíme a pořádně zamícháme. Podáváme klasicky na topince. Dle chuti můžete... více o Babiččin falešný tatarák

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • Další stránka
    • Olivová tapenáda
      Najít recepty
    • Tapiokové perly
      Najít recepty
    • Porcelánový talíř
      Najít recepty
    • Vaječné tagliatelle
      Najít recepty
    • Tableta vitamínu C
      Najít recepty
    • Tatranka
      Najít recepty
    • Tabasco
      Najít recepty
    • Tang
      Najít recepty
    • Tavený sýr
      Najít recepty
    • Tavený sýr - uzený
      Najít recepty
    • 1
    • 2
    • 3
    • Další stránka
  • Nic nebylo nalezeno

    • Nic nebylo nalezeno

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

Poslední sledované recepty

12
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
11
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
9
Grilovaný losos ve slanině
Grilovaný losos ve…
9
Kuřecí řízky na paprikách - paprikáš
Kuřecí řízky na…
8
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact