Babiččin falešný tatarák

moje hodnocení:

3,6

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: koncza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks brambory středně velké, uvařené ve slupce
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 1
      lžíce olej
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule větší
    • 6
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené brambory nastrouháme a přidáme všechny ingredienci. opepříme, osolíme a pořádně zamícháme. Podáváme klasicky na topince.
2
Dle chuti můžete přidat chili či jiné koření.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • lovec
    lovec |

    4. 10. 2015 18:44

    je to dobré , chce to zkusit at to zní jak to zní , jako kluci jsme to milovaly po zábavě namazat na topinku :-)) :-|

  • hejhula
    hejhula |

    10. 11. 2013 11:36

    Třeba jste použil horší kečup :-D ;-)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    13. 2. 2012 19:33

    Věřím tomu, Kamilku, že to spustě lidí chutná, ale nám prostě ne. Raději si budu své ochucovací schopnosti cvičit na něčem, co u nás bude ochoten jíst alespoň jeden člověk :-)

  • Kamil
    Kamil |

    23. 1. 2012 18:37

    To chce trochu praxe s ochucením, zlatíčko, na chlebíčkách je to fakt dobrý.

  • zdeňka s.
    zdeňka s. |

    12. 1. 2012 11:52

    Jo a to nejdůležitější :úplně nejlepší je jako pomazánka na chlebíčky-musí se nechat minimálně přes noc v ledničce uležet. P.S.Vím,že recepty už tu jsou,ale bylo mi líto nechat takovou dobrotu s tím :-( hodnocením.

  • recepty73
    recepty73 |

    11. 1. 2012 10:53

    ... ;-) lutenice nebo lutěnice, recepty tu jsou na obojí...

  • Dáša
    Dáša |

    11. 1. 2012 08:07

    to je zas lepenice-)

  • Kví
    Kví |

    10. 1. 2012 22:10

    To si pletete s bramborákem, ne?

  • zdeňka s.
    zdeňka s. |

    10. 1. 2012 20:29

    Tohle dělám asi 30 let,říkáme tomu ale lutenice a je to výborné.Čím starší tím lepší ,dobré i na rohlík,bagetu....Dělám minimálně z púl kila brambor a nešetřím česnekem.Doporučuji vyzkoušet !

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    10. 1. 2012 14:26

    Ech, tak porovnávat tuto pomazánku s tatarským biftekem, to chtělo velkou odvahu. Tato brambora s cibulí a kečupem ani vzdáleně tatarský biftek nepřipomíná, spíš připomíná obědovou přílohu z kantýny rozmixovanou pro bezzubou babičku. U nás se teda nenašel nikdo, kdo by byl ochoten to jíst.

  • Honzo,
    Honzo, |

    30. 1. 2011 12:53

    bramborový tatarák je zde nejméně 4x.