Pět tapenád

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Základní
    • 200
      g černé olivy
    • 3
      lžíce kapary
    • 0,5
      ks citron (z půl citrónu)
    • 1
      ks ančovičky (bez nálevu)
    • 5
      lžíce extra panenský olivový olej
  • Zelená
    • 200
      g zelené olivy (vypeckované)
    • 1
      ks citron
  • Bazalková
    • bazalka
  • Lilková
    • lilek (dužnina)
  • Tuňáková
    • 80
      g tuňák - ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše kromě oleje rozmixujte nebo rozetřete v hmoždíři. Poté zašlehejte olej vlévaný tenkým pramínkem.
2
=====Variace=====
3
**Bazalková**
4
Do zelené tapenády přidejte lístky bazalky.
5
**Lilková**
6
K černé nebo zelené tapenádě přidejte dužninu pečeného lilku.
7
**Tuňáková**
8
K černé nebo zelené tapenádě přidejte asi 80 g konzervovaného scezeného tuňáka. Podávejte s tenkými topinkami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.