Babiččina zbojnická pečeně

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 10 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: robineknety

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 500
      g vepřová plec
    • 500
      g slanina
    • 8
      ks cibule
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Masa i slaninu nakrájíme na plátky. Na dno pekáčku rozložíme na proužky nakrájenou cibuli a česnek. Postupně klademe osolené a opepřené plátky masa, které prokládáme slaninou, znovu posypeme cibulí a česnekem a opět vrstvu masa.
2
Celé podlijeme trochou vody. Pečeme 1,5 až 2 hodiny. Jako přílohu podáváme chléb, brambory nebo bramborový knedlík.
3
Dobrou chuť!

Komentáře k receptu

  • frak
    frak |

    8. 6. 2015 10:05

    Já bych přidal asi tak lžičku papriky( sladkou, pálivou nebo smíchané). A pro Františka: Pečeme...

  • Frantisek z uradu
    Frantisek z uradu |

    13. 4. 2015 09:38

    Popis je trochu zmatený, pečeme nebo dusíme či vaříme? :-)