To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z makrely
Mexická zeleninová polévka
Svatomartinská husa
Celerový salát - zdravě a chutně
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Kuřecí kari s mangem a rýží
Grilované masové válečky
Mandlový dort s jogurtem a ovocem
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Dýňová polévka s červenou čočkou
Dort Míša
Mrkvové hranolky z trouby
Masové kuličky s pečenou dýní a…
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Domácí čokoládová granola
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Míchanice na topinkách