To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušená rýže
Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou
Šlehačková roláda II.
Bábovka vídeňská
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Salát z quinoy a sušených rajčat
Domácí těstoviny
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cuketové muffiny
Vídeňský řízek se smetanovou kaší
Těstoviny Carbonara s pečenými rajčaty
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Losos v sezamu s nudlemi
Hummus z červené řepy