Tvaroh po provensálsku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g tvaroh plnotučný
    • 100
      g zelené olivy
    • 1
      lžička provensálské bylinky
    • 2
      lžíce pažitka sekaná
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozsekané olivy, najemno nakrájenou cibulku, pažitku a provensálské bylinky dobře promícháme s tvarohem, dle potřeby přisolíme v misce uhladíme povrch a přidáme olivový olej, aby byla na povrchu malá vrstvička oleje.
2
Necháme v chladu do druhého dne uležet a pak podáváme s tmavým pečivem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    29. 12. 2013 14:44

    Opravdu moc dobrá pomazánka, ovšem je zde bezpodmínečně nutné mít rád olivy, protože jich je tam požehnaně. Doporučuji taky koupit kvalitní provensálské koření (ne nějakou předraženou sůl s příchutí bylinek).