Turnedo

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z dobře odleželé svíčkové nakrájíme řezy silné asi 2 cm (2 řezy pro jednu osobu), dlaní je naklepeme, osolíme, okořeníme a na rozehřátém oleji opečeme po každé straně asi 4 minuty. Současně připravíme silnější plátky topinek (stejně veliké jako řezy ze svíčkové), upravíme je na mísu, na každý položíme turnedo, dále plátek šunky opečený na másle a jeden žampion. Vše obložíme bramborovými hranolky, ozdobíme strouhaným křenem, zeleninou a podáváme s madeirskou omáčkou.

Komentáře k receptu

  • Radmila Hošťálková
    Radmila Hošťálková |

    29. 9. 2009 13:57

    Tento recept jsem vyzkoušela z jedné starší kuchařky, je to dobrota. (Uvedená fotka je z té kuchařky ;-) )