Rizoto s vepřovým masem

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: TheKacabi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zlehka osmažíme cibulku, přihodíme maso, osolíme a opepříme. Asi po 5 minutách přidáme vývar a vaříme, dokud maso nezměkne.
2
Potom přidáme rýži a namočené houby a za občasného míchání čekáme, než se vývar vstřebá.
3
Tak 5 minut před dokončením přidáme hrášek a promícháme, o chvilku později nastrouhaný sýr.
4
Podáváme s okurčičkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pajka008
    pajka008 |

    19. 8. 2014 17:23

    vyzkoušela jsem a bylo to dobré ;)