Rizoto z pánve-po našem

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 26
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso zbytky pečeného
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • rýže vařená
    • cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pečené vepřové maso pokrájíme na menší kousky a přidáme do pánve k osmažené cibuli na trošce oleje. Pro lepší chuť můžeme přidat i sádlový výpek s cibulí z pekáče od vepřového, orestujeme a vmícháme rýži, osolíme, opepříme a podáváme s okurkovým nebo jiným zeleninovým salátem.
2
Množství surovin záleží na počtu strávníků nebo množství masa :-).
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Olej Pepř mletý Rýže Sůl Vepřové maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    8. 6. 2015 16:34

    Super basta :-P

  • Andrea
    Andrea |

    24. 1. 2014 13:18

    Výborný a rychlý jídlo. Já taky dělám i z pečeného kuřecího masa, ale příteli víc chutná z vepřového.

  • Zemanová
    Zemanová |

    17. 1. 2013 20:07

    výborné!

  • Škárková
    Škárková |

    4. 3. 2012 15:36

    Včera zbylo kuře a dneska rýže, večeře je jasná :-P , krášek zkusím přidat taky :-) .

  • Vrána
    Vrána |

    18. 11. 2011 07:08

    Je to rychlý a s kyselým okurkem lepší než nějaká hogofogo specialita.

  • Darina
    Darina |

    24. 7. 2011 10:38

    Taky to děláme a chutná nám, ještě do něj zamíchávám hrášek ;-) .

  • Léňa
    Léňa |

    12. 5. 2011 14:37

    Pokrájela jsem zbytky nedělního pečeného masa, které jinak mažu s výpekem na chleba. Podávala jsem s kyselou okurkou, bylo to moc dobrý a hlavně rychlý. Díky za výborný nápad ;-) :-) !

  • recepty 73
    recepty 73 |

    6. 8. 2010 22:45

    Včera jsem zlikvidoval stejným způsobem zbytky grilovaných kuřat a grilované zeleniny-lahůdka!

  • Blanka Suarezova
    Blanka Suarezova |

    25. 6. 2010 22:59

    Stejne tak priprvuji moje rizoto a jeste pridam sterilizovany hrasek s mrkvi a jako prilohu cervenou repu, Jeste podavam s volskym ockem a postroham na to tvrdy syr.

  • Ladia -
    Ladia - |

    17. 6. 2010 20:04

    Taky tak občas dělávám, pro chuť a barvu přidávám papriku. Říkám tomu mišmaš ;-)))

  • recepty 73
    recepty 73 |

    17. 6. 2010 14:23

    Nenapadl mě lepší název pro tento pokrm a vím,že do pravého rizota to má hódně daleko,ale nám to takhle moc chutná.Navíc nikdo z nás nejí ty ,,kašovitá,, rizota,takže klidně k masu přidám i parboiled rýži a jsme spokojení.Snad se bude recept někomu hodit,třeba jako likvidátor zbytků z nedělního oběda :-)).Foto přidávám

Poslední navštívené:

Abecední seznam: