Rizoto se slaninou a žampiony

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: TheKacabi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájejte na nudličky a opečte na pánvi, přidejte rozčtvrcené žampiony a opékejte, dokud houby nezměknou. Vyndejte z pánve a udržujte teplé.
2
Do pánve nalijte olej, přidejte cibuli a po 2 minutách česnek a opékejte. Nasypte rýži, zalijte vývarem a ztlumte plamen na polovinu. Přiklopte a za občasného míchání nechte vařit.
3
Když je tekutina téměř vstřebaná, přidejte polovinu nastrouhaného sýru a zamíchejte. Podávejte, nasypte navrch slaninu se žampiony a navrch sýr.
4
Množství tekutiny na rýži se může lišit podle druhu rýže.
5
//Zdroj: albert v kuchyni, květen 2011//
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Olej Rýže Sýr Žampiony Zeleninový vývar
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: