Rizoto z mletého masa

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vroucí vody dáme kostku masoxu a ve vývaru uvaříme rýži. Na sádle osmažíme pokrájenou cibulku, přidáme mleté maso a smažíme za stálého promíchávání. Osolíme a opepříme, přidáme pokránehou kapii a sterilovaný hrášek (bez nálevu). Vše promícháme a ještě důkladně prohřejeme.
2
Nakonec přimícháme rýži, ochutíme pár kapkami maggi a podáváme s kyselou okurkou a zeleninovou oblohou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jitka Kostěncová
    Jitka Kostěncová |

    4. 6. 2012 13:02

    Toto rizoto se u nás stalo oblíbeným, je rychlé a velmi dobré :-) Díky za receptík.

  • Pavel Hofman
    Pavel Hofman |

    21. 3. 2009 13:02

    Prave jsme dojedli, bylo to vynikajici. Jen misto kapie jsem dal kukurici

  • marek
    marek |

    1. 7. 2007 17:48

    velice dobrý pokrm právě mám na talíři

  • PETR
    PETR |

    29. 3. 2007 13:39

    Dal jsem více masoxu,rýže je chutnější,je to dost mastné rizoto,ale chutné!

  • Tyna
    Tyna |

    28. 3. 2007 13:22

    Dobre a hlavne rychle!!zapekla jsem se syrem..

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    16. 3. 2006 21:01

    Tohle rizoto taky dělám. Mňam. Doporučuju. Tedy bez tohoto maggi, spíš je lepší do vody, když se vaří přidat trochu sušeného polévkového koření - Podravky atd.

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    16. 3. 2006 11:48

    Toto rizoto dělám úplně stejně.Sypu str.sýrem.Je výtečné!Když chci změnu nedám kapii a hrášek,ale přidám steriliz.čalamádu a ml.papriku.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: