Řezy s rebarborou

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 500
      g polohrubá mouka 400-500
    • prášek do pečiva
    • 1
      hera
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 7
      lžíce mléko 6-7
    • 1
      ks vejce
    • citronová šťáva nebo ocet
  • Náplň 1
    • 1
      tvaroh
    • 1
      vejce
    • cukr Podle chuti
  • Náplň 2
    • 8
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      vanilkový cukr
    • 2
      vanilkový pudink
    • rebarbora oloupaná a nakrájená na kousky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme těsto a rozdělíme na dva díly. Rozválíme na placky. Na vymaštěný plech dáme první placku, potřeme tvarohovou náplní, na ni dáme nakrájenou rebarboru a zasypeme směsí z cukru a pudinků.
2
Zakryjeme druhou plackou, povrch propícháme vidličkou a dáme péct dorůžova. Pocukrujeme a necháme vychladnout.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • J.K.
    J.K. |

    21. 5. 2015 11:20

    moc dobrý moučník :-P

  • J.K.
    J.K. |

    21. 5. 2015 11:19

    moc dobrý moučník :)

  • Kerstin
    Kerstin |

    19. 5. 2013 16:08

    Tento recept jsem vyzkoušela a nezklamal =) Určitě zopakuji.

  • Clarice
    Clarice |

    5. 5. 2013 22:22

    Trochu jsem si upravila recept 8-) Dala jsem 300 Hl.m. a 200 celozrnné mouky, tvaroh jen jeden a k tomu jeden jogurt a jednu zakysanou smetanu, smíchala jsem dohromady s vejcem, pudinky a cukrem. Vynikající, přidala jsem fotku. <:-)

  • Clarice
    Clarice |

    4. 5. 2013 15:41

    Trochu jsem si upravila recept 8-) Dala jsem 300 Hl.m. a 200 celozrnné mouky, tvaroh jen jeden a k tomu jeden jogurt a jednu zakysanou smetanu, smíchala jsem dohromady s vejcem, pudinky a cukrem. Vynikající, přidala jsem fotku. <:-)

  • nama
    nama |

    22. 9. 2011 12:10

    sice už jsem tento koláč dělala dříve,ale až nyní hodnotím. Dávám 1, je výborný ;)

  • haolza
    haolza |

    8. 6. 2011 16:28

    dnes jsem vyzkoušela, výborný moučník,,je to za 1... jen jsem dala tvarohy dva a je to tak akorát, dost jsem se obávala těch syrových pudinků,,ale obavy byly zbytečné,,

  • Sisinka83
    Sisinka83 |

    31. 5. 2011 11:36

    Výborné, dávám 1. :-)

  • Marta Dočekalová
    Marta Dočekalová |

    6. 6. 2010 12:40

    Také jsem vyzkoušela tyto řezy a jsou moc dobré. Jen se po nich zaprášilo. Dala jsem také dva tvarohy a přidala do nich kokos. Nejlepší řezy s rebarborou, které jsem vyzkoušela. Dávám za 1.

  • Barbora Vávrová
    Barbora Vávrová |

    3. 6. 2010 10:33

    Dovolila jsem si pro ilustraci vložit fotečku. Buchta famózní. Manžel na sladké moc není a přesto si dal víc než jeden kousek. To už je samo o sobě uznání:-) Povídal, že je jako od maminky. Jen jsem skutečně tvarohovou náplň dala z dvojité dávky. A zbylo mi trošku těsta, tak jsem zvlášť upekla srdíčka a náhodně je na řezy nalepila marmeládou. Je to křehké, přesto se krásně krájí a nedrolí se. Zkrátka lahoda. Rebarbory jsem dala 300g, jeden balíček z mražáku. Příště už nebudu dělat jinou. :-) DOPORUČUJU VŠEM!!!!

  • Jana Kohoutová
    Jana Kohoutová |

    1. 6. 2009 11:21

    Výborné, nejlepší recept na koláč s rebarborou, jaký jsem kdy dělala

  • lenka novotná
    lenka novotná |

    30. 5. 2009 22:47

    moc moc dobré. doma o rebarboru moc nestojí, ale za tyto řezy jsem dostala velkou pochvalu

  • Iveta Haluzová
    Iveta Haluzová |

    19. 5. 2008 17:23

    Vyzkoušela jsem,jsou výborné.Sice jsem si špatně přečetla recept :o(( a smíchala rebarboru s pudinkem a cukrem rovnou a pak mi to pustilo šťávu..Obávala jsem se,že se mi spodní vrstva těsta srazí,ale dopadlo to dobře!Díky za recept.

  • Katarína V. - Slovensko
    Katarína V. - Slovensko |

    26. 6. 2007 09:52

    Rezy sú naozaj výborné, ale dala som 2 tvarohy t.j. 500 g. Piekla som ich včera.

  • Olga G.
    Olga G. |

    14. 5. 2007 09:57

    Řezy jsou výborné. Pekla jsem v horkovzdušné troubě na 170 st. 30minut.Když je ještě světlá, přidám teplotu na 180st a nechám 5-10minut.

  • Jana M.
    Jana M. |

    12. 5. 2007 19:55

    S horkovzdušnou troubou nemám zkušenosti.Ani v elektrický to nestopuju,prostě kouknu a vidím,že už je to upečený.

  • Anonym
    Anonym |

    30. 4. 2007 18:37

    NA KOLIK STUPŇŮ A JAK DLOUHO SE TO PEČE V EL. HORKOVZDUŠNÉ TROUBĚ?

  • JITKA JAMBRICHOVÁ
    JITKA JAMBRICHOVÁ |

    20. 5. 2006 17:00

    Řezy jsem dělala minulou sobotu, jsou opravdu dobré. Dávám za 1. J.J.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: