• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Nevařený guláš
    Napište svůj komentář k receptu

    Nevařený guláš

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.0
    hodnotilo: 7
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Nevařený guláš
    Nevařený guláš
    Nevařený guláš
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        kg vepřová plec
      • 3
        ks cibule větší
      • 5
        stroužek česnek
      • 2
        lžička gulášové koření
      • 3
        lžička paprika - sladká
      • 3
        lžíce solamyl (bramborový škrob)
      • sůl
      • pepř mletý
      • feferonka
      • 3
        lžíce hořčice plnotučná 2-3
      • česnek sušený (prášek)
      • 2
        kostka masox nebo gulášový bujón
      • 1
        l voda

    Postup přípravy receptu

    1
    Cibuli, česnek a maso nakrájíme a vše promícháme s ingrediencemi. Kostky masoxu rozpustíme v malém množství teplé vody a doplníme ho do množství 1 l, kterým zalijeme promíchané maso.
    2
    Vše dáme do pekáče nebo do skleněné (simaxové) mísy a přikryjeme alobalem. Pečeme 1,5 hodiny při 250 °C. Po celou dobu pečení nedoléváme vodu, nemícháme a nesundáváme alobal nebo poklici z mísy.
    3
    Příloha: knedlík, halušky nebo chléb.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Nevařený pampeliškový sirup

    Nevařený pampeliškový sirup

    Guláš

    Guláš

    Guláš z divočáka (kančí guláš)

    Guláš z divočáka (kančí guláš)

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • zdenka supolova
      zdenka supolova | 5. 9. 2009 13:35

      Opravdu vynikající!Dělala jsem několikrát a jinak dělat už nebudu,protože:a)je moc dobrý,taková pravá hospodská chuť b)dá se do trouby a 1,5hodiny se ho nedotknu,žádné podlévání a zahušťování,vyndá se a jak chuť tak hustota je akorát.Vřele doporučuji.Měla jsem 1 čerstvou papriku,tak jsem jí tam dala nakrájenou na proužky a je to pochoutka.

    • Martina
      Martina | 3. 4. 2008 10:33

      Taky jsem zkoušela, ale nijak nadšený jsme z toho zas tak nebyli. Takový normální dobrý guláš. Dávám za 3. Asi jsem čekala bůh ví co....

    • Gábina H
      Gábina H | 4. 6. 2007 13:31

      Moc dobré, dávám 1. Pekla jsem minulý týden ve čtvrtek. Udělala se krásná šťávička, k tomu jsme si dali těstoviny vrtule. Sestra zkoušela v neděli, přítel "lezl po zdi". Díky za recept

    • Jana Remková
      Jana Remková | 28. 5. 2007 12:19

      Moc dobré,akorád bych trochu nadstavila šťávu,ke knedlíkům by jí bylo málo,ale ke chlebu stačí.Dávám za 1 a určitě jsem to nevařila naposledy!Jana

    • Kamil Krybus
      Kamil Krybus | 25. 5. 2007 21:55

      Guláš je postaven na zkaramelizované cibulce. To nenahradíte žádnou chemií (masoxy nebo gulášovým koření). Jestli guláš připravujete v troubě nebo na plotně je velku jedno. Recept bych nazval Dušené maso v troubě.

    • ELA
      ELA | 25. 5. 2007 14:42

      je opravdu výborný, na zahuštění se přimlouvám za starší chléb místo solamylu...

    • Lucie Knyová
      Lucie Knyová | 25. 5. 2007 14:41

      Bohužel, nám vůbec nechutnalo, s pravým gulášem to nemělo moc společného.Vrátím se ke klasice.

    • Anonym
      Anonym | 25. 5. 2007 13:32

      Guláš udělaný a částečně i pohlcen hladovými krky, musím se pochválit - opravdu vynikající jako tzv."nebe v hubě", jiný už dělat nebudu, skoro bez práce a chuťově vynikající, masíčko jedna báseň. Dávám velkou 1.

    • Anonym
      Anonym | 24. 5. 2007 18:52

      Solamyl, bujón ? A tu cibulku a maso předem ani neosmahnete? A tomu říkáte guláš?

    • gabriela matějíčková
      gabriela matějíčková | 24. 5. 2007 16:06

      Mohu potvrdit, že je výborný také ho tak připravuji, dokonce tak dělám i španělské ptáčky nebo roštěnky.

    • Jana Remková
      Jana Remková | 24. 5. 2007 14:21

      Tak na to jsem opravdu zvědavá,ještě jsem nikdy guláš nepekla,ale rozhodně vyzkouším!!Díky za tip!!Jana

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 24. 5. 2007 09:30

      To je recept: Prezidentský guláš II. - je výborný.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Česnek sušený Cibule Feferonka Gulášové koření Hořčice plnotučná Masox Paprika - sladká Pepř mletý Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřová plec Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Cibulová polévka se sýrem

    Cibulová polévka se sýrem

    Rybízové víno II.

    Rybízové víno II.

    Knedle v hrnečku

    Knedle v hrnečku

    Smažené šunkové rolky se sýrovou náplní

    Smažené šunkové rolky se sýrovou…

    Rajčatová polévka

    Rajčatová polévka

    Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky

    Jednoduché bramborovo-rohlíkové…

    Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

    Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

    Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou

    Vepřové se smetanovo-žampionovou…

    Špecle s kořenovou zeleninou

    Špecle s kořenovou zeleninou

    Doporučujeme

    30 minut
    Kachní paštika

    Kachní paštika

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    163
    Francouzský jablkový koláč
    Francouzský jablkový…
    53
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    38
    Palačinky
    Palačinky
    36
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    26
    Čokoládový dort podle italského receptu (poctivá porce čokolády)
    Čokoládový dort podle…

    Zajímavé články

    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…

    Sledujte nás

    AHA.cz Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    AHA.cz BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    AHA.cz Nedělní Aha! 24.1.2021

    Nedělní Aha! 24.1.2021

    Dáma.cz 10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    Dáma.cz 6 znamení, která mají tvrdou skořápku, ale uvnitř jsou citlivky. Patříte mezi ně?

    6 znamení, která mají tvrdou skořápku, ale uvnitř jsou citlivky. Patříte mezi ně?

    Ženy.cz Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Maminka.cz 25 vychytávek, které vám ulehčí život s dětmi a vy je možná neznáte

    25 vychytávek, které vám ulehčí život s dětmi a vy je možná neznáte

    Reflex.cz Hon na Kabátka. Šéf VZP je v ohrožení kvůli očkování proti covidu, jednání o jeho konci je ale absurdní

    Hon na Kabátka. Šéf VZP je v ohrožení kvůli očkování proti covidu, jednání o jeho konci je ale absurdní

    E15.cz Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    Další doporučené recepty:

    Netradiční rybízové řezy
    Netradiční rybízové řezy
    Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
    Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
    Nevařená rybízová šťáva
    Nevařená rybízová šťáva
    Nevařený pampeliškový sirup
    Nevařený pampeliškový sirup
    Neveganský salát
    Neveganský salát
    Newyorský salát
    Newyorský salát
    • Recepty.cz
    • Nevařený guláš
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí