Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 20 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: roman1365

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g listové těsto
    • 6
      ks jablka
    • 3
      ks hrušky
    • strouhanka
    • skořice
    • 100
      g vlašské ořechy
  • drobenka
    • 160
      g polohrubá mouka
    • 120
      g rostlinné máslo
    • 100
      moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
  • na potření štrudlu
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Listové těsto rozdělíme na 2 díly a rozválíme na obdélníky.

RADA: Vychytávky, které využijete při pečení

2
Z másla, mouky a všeho cukru zpracujeme drobenku. Na každé rozválené těsto nasypeme strouhanku, 3 jablka a 1,5 hrušky, obojí nastrouhané. Posypeme skořicí- drobenkou, ořechy, vše dle chutí. Zavineme štrúdly, potřeme vajíčkem.

RADA: Jak poznat kvalitní máslo

3
Pečeme na 170 stupňů asi 30 minut

RADA: Jablečné recepty: koláč, štrůdl i koblihy

Kategorie: Dezerty Štrůdly
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • roman1365
    roman1365 |

    20. 10. 2018 14:40

    Nahrál jsem novou fotku,až jí schválí.

  • roman1365
    roman1365 |

    7. 10. 2018 12:39

    Peču už po třetí ,a blátíčko to není tak nevím kde jste udělala chybu.Je to váš názor.

  • roman1365
    roman1365 |

    6. 10. 2018 20:50

    Ano fotka není moje ale recept je,fotka nejde nahrat.recept zaleží na přidání drobenky není to klasický štrudl.

  • Harantová
    Harantová |

    6. 10. 2018 16:43

    Možná jsem měla nejdřív pořádně kouknout na zkopírovanou fotku,která by mě hned přesvědčila o nekorektnosti receptu než začít rovnou píct. :( Závin se určitě dojí,protože nejsme zvyklí plýtvat,ale upřímně nic moc :( Drobenka je jak blátíčko a navrchu by byla určitě lepší a aspoň by i křupala jak by měla :( Bohužel jsme zklamaní :(

  • lenka2873
    lenka2873 |

    5. 10. 2018 19:20

    Dnes jsem ráno vyzkoušela,je to delikátní.Hned to bylo pryč.

 
 

Další doporučené recepty: