Dušené hovězí na červeném víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 150 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg hovězí maso
    • 1
      ks celer
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks mrkev
    • 4
      lžíce olivový olej
    • pomerančová kůra 4 cm
    • skořice kousek
    • 2
      ks bobkový list
    • 1,5
      lžíce mouka
    • 1
      lžíce rajčatová pasta
    • 0,5
      l červené víno
    • 0,5
      l hovězí vývar
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Orestujeme maso do hněda.
2
Česnek, cibuli, mrkev, skořici, pomerančovou kůru a bobkový list smažíme až je cibule mekká, ale ne hnědá.
3
Přidáme maso, víno, vývar, tomatovou pastu, sůl, pepř. Dusíme asi 2 hodiny až je maso měkké.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: