Jak skladovat česnek Česnek nevyschne a dá se dobře loupat, když ho doma rozeberete na jednotlivé stroužky, uložíte… Celý článek
Jak zužitkovat starší pečivo Určitě se to často stává i vám, že vám doma zůstávají starší rohlíky, housky a chléb, které už… Celý článek
Krásně nasekané ořechy Potřebujete do pečení na jemno nasekat ořechy, oříšky, mandle a podobně? Vezměte si na pomoc… Celý článek
Jednoduchá příprava sušenek Není nad domácí sušenky. Jsou křehké, chutné a skvěle chutnají. Jejich příprava není vůbec… Celý článek
Jak na med Máte rádi med? V čaji chutná mnohem lépe, než cukr, hodí se ale i při přípravě dresinků,… Celý článek
Lesk, závinů a buchet Připravujete často různé záviny, buchty, koláče, plněné rohlíčky a další sladké pochoutky z… Celý článek
Pokud med zcukernatí Máte rádi med? V čaji chutná mnohem lépe, než cukr, hodí se ale i při přípravě dresinků,… Celý článek
Kvalita mouky Možná si teď řeknete, že všechny mouky jsou přece stejné, v kvalitě se nijak nemohou lišit.… Celý článek
Jak oloupat kaštany? Taky tak milujete tu vůni a chuť pečených kaštanů? Nemusíte za ně utrácet majlant někde na… Celý článek