Zeleninový vývar s rybou

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaný česnek a šalotku nakrájejte na kostičky. Opláchnutá rajčata rozpulte, oloupané brambory nakrájejte na kostky. Rybu osolte, opepřete a pokrájejte na menší kousky. V hrnci rozehřejte olej a zeleninu na něm asi 2 minuty opékejte. Zalijte vývarem, uveďte do varu a na mírnějším plameni asi 10 minut povařte. Osolte, opepřete, vložte kousky ryby a nechte 5 minut prohřívat. Posypte nasekanými lístky bazalky a podávejte.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • kachnis25
    kachnis25 |

    14. 7. 2012 16:30

    Na můj vkus je tam moc rajčátek. 100g na porci je úplně dostačující množství, aby z toho nebyl spíš salát. Jinak jsme si velice pochutnali a doporučuji tuhle polévku zkusit. ;-)