Rajčátka po italsku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: monjicka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks cherry rajčátka 3-4
    • 2
      ks mozzarella (1-2) v nálevu
    • bazalka nejlépe čerstvá
    • olivový olej
    • balzamikový ocet nebo Vinný ocet
    • černé olivy
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčátka nakrájíme na kolečka poklademe na dno skleněné mísy či jakékoliv. Taktéž mozzarelu, poklademe na rajčátka osolíme, opepříme, zakapeme olivovým olejem - vinným octem a čerstvou bazalkou. Tento postup opakujeme. A na poslední vrstvu dáme černé olivy.
2
Výborné v létě, klidně i bez přílohy, taková dámská delikateska :)
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    5. 5. 2011 15:51

    jako pikantní je to skvělé =}

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    28. 4. 2011 16:05

    Takové mám ráda ;-)

  • LuckaV
    LuckaV |

    10. 2. 2011 09:00

    Výborné :-)

  • Dana Vorlová
    Dana Vorlová |

    5. 8. 2009 21:31

    Vyzkoušeno - pikantní. Doporučuji