Rajčatová kaše s chlebem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: pippiva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na olivovém oleji osmažíme česnek, trochu nakrájené bazalky a přidáme rajčata, osolíme, opepříme a vaříme asi 30 minut. Přilijeme 500 ml horké vody, přivedeme k varu a přisypeme chleba nakrájený na kousky. Vaříme zhruba dalších 10 minut, dokud se chleba nerozpadne na kaši. Odstavíme z ohně a přidáme nakrájenou bazalku, přilijeme další trochu oleje a podáváme.
2
Jedna se o klasický italský způsob využití staršího chleba, recept je znám pod názvem "pappa al pomodoro", jako další variantu můžete spolu s česnekem osmažit cibulku a slaninu.
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chleba Olivový olej Pepř mletý Rajčata Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: