Zelí s ananasem jako příloha

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji opražíme narkrájenou cibuli, přidáme zelí, na kostičky nakrájený ananas i se šťávou z kompotu, osolíme podle potřeby, opepříme a dusíme do měkka.
2
Podáváme jako přílohu k masu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    6. 3. 2008 07:11

    Pepíku, ďakujem za radu, hrozienka máme radi, najbližšie určite pridám okrem ananásu aj hrozienka.

  • Josef Vaníček
    Josef Vaníček |

    5. 3. 2008 18:37

    Takto upravené zelí se ještě vylepší přdáním rozinek při dušení. Přidají chuť a sami zvětší svou velikost a zešťavnatí. Opravdu to zkust, nebudete litovat. Takto upravené zelí se hodí i ke všem masům a hlavně s bramborovým knedlíkem.Pepík.

  • yveta
    yveta |

    4. 2. 2006 06:15

    Terezko, dekuji za tento recept. Je skvely, vsem nam zelicko chutnalo. Dobroucke, jemnoucke a protoze zeli mame radi, tento zpusob jsme doma jedli poprve a bohuzel, ja olizovala jenom varecku. Opravdu, moc dobre, nikdy jsem nemyslela, ze zeli a ananas jde jak se rika "dokupy", ale jde a byla jsem velice mile prekvapena, diky pani Terezce.Jeste jednou moc dekuji ja a cela moje rodina. Tento recept se dostava k tem, jak se rika perla naseho oblibeneho jidelnicku. Chvalim a davam jednulinku.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    1. 2. 2006 07:05

    Nechcem chváliť, ale mne sa zdala na prvýkrát tá kombinácia zvláštna, ale je skutočne doplňková. Ten ananás so šťavou dáva kapuste zvláštnu jemnú chuť.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    31. 1. 2006 13:49

    Jé, sladkokyselé zelí trochu jinak, to vyzkouším:-))

Abecední seznam: